Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 272> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme hoya....koliko ih je, a jedan ljepši od drugoga!!!
Jedva čekam još slikica...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Prekrasno hoya, vidim bila si vrijedna ovih dana. Došlo je proljeće i u tvoj vrt i sad ću opet uživati u njemu.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Korijenko, ja se igram na sitno, a ti sadiš prave primjerke. Važno da smo zadovoljne !
Primorka, hvala !
Proljeće, što da slikam
![]() Lana, štošta bi toga bilo već napravljeno da samo par dana za redom bude sunčano. Ili je kiša ili se još zemlja nje osušila ...
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Haj Hojić ti si bila jako vrijedna,sukulenti u vazama će biti poslastica kad se razbujaju!Je i ja čekam sunce...ove god nikako da počne...no bez obzira na loše vrijeme puno toga sam vidjela kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bože Hoya kakve lijepote.....ma ti si pravi vrijedni mrav, vrijedna i samo slažeš biljčicu do biljčice, ma tko će se s tobom......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jure, kažu da će sutra sunce - ali i bura. Važno da je suho!
Lora, a da večeras vidiš konobu - travka do travke
![]() R.Sara samo neka se šire. Kad se preliju preko vaze kupit ćemo nove!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jooooj volim vidjeti tegle pune sukulenata (za ovaj virus i zarazu ste vi krive drage moje)
![]() negooo...51 teglica? čime je to sve napunjeno? slikaaaaaaaaaaj Hoyčika ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hoyaaaaaa, ti je počela nicat ona trava, znaš ona famozna, da znan je mi živa ili nije ( valjda je
![]() Ma ča 51 tegla...????? Da se nisi bacila u business.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesa, korijenko - 51 ravno i točno toliko i sve samo jedna te ista trava.
Korijenko, ako misliš na srebrnu dihondru - ona kao i cijele zime stoji onako poluživa. Gledala sam moje rasađene. Neke imaju korjenčić - neke ne, ali izgledom su iste!
Čitala sam da je to normalno. Sad ću s njima van i trebale bi krenuti. One vole jako puno sunca.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tegle i teglice, super, i baka je primjetila da konkuriraš Otok, zdrava prekrasna konkurencija, bit će gužva pa neka bude, briga te.
I moja dihondrica "duduri" dakle sutra ide van, pa što joj bude.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čudna smo mi neka konkurencija, stalno šaljemo jedna drugoj biljke
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pregledala sam ti novitete , super za posađene sukulente i koliko si ono rekla vazica, 51.......Kamo držiš sve te silne vazice? Moram ti ovdje uz cvijeće pohvaliti i malog vučka kojeg sam neki dan vidijela u živo..Jako je lijep i biti će pravi pas, vrijedan svake pažnje i respekta....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoyice ne žuri previše sa stavljanjem biljčica van.Čak mi sukulenata. Pred malo sam pročitala jedan članak o meteorološkim prilikama, ili bolje neprilikama, prema kojima ugledni meteorolozi predvidjaju za Uskrs još jedno zahladjenje i ne preporučuju da se neke biljke iznose još na lijepi zračić.
Isto tako. prema predvidjanjima, prvi dio ljeta trebao bi biti hladniji od normale i kišovit. Iza polovice jula, pak vrućine iznad normale. U augustu jaki valovi vrućina iz Afrike
Valjda ćemo preživjeti
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() I što sad? Ja iznijela skoro sve!
![]() |
|
![]() |
|
Pa neka budu na suncu. Kad zahladi ja ću s njima natrag u toplo. Smatrat ću to postepenim prilagođavanjem
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prekrasno si uredila vazice, Hoya. Sukulenti su prelijepi! I ja svoje malo nutra malo van. Pa šta im bog da.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno si rasporedila one sukulente (i meni su poznati
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Da, mislim da je i sad još crvene pelargonije pomješane s dihondrom, super...
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |