Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 243> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maćuhice i jaglaci su divni pa kao giganti su veliki..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Zaista moram doći u taj vrt,kako uspiješ sve to zgurati u njega!?Impresivno!!!Pusa!!!
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
uzivam po kozna koji put u tvom dvoristu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Triša, opet si bila vrijedna.
Pratimo se u stopu, imam bijelu saksifragu, sada sam nabavila i crvenu. Moj Song of India odsvirao svoje ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša i ti si se super ponovila.
Ranunkule i ja namjeravam kupiti jer imaju jako zanimljive cvjetiće.
Ali me nešto drugo intresira...
Na ovoj slici su ti bijele margarete ili???
![]() Ako jesu, kada su ti prije tako velike narasle???
Super su.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša, neka samo niču. Ja sam lani u Vozilićima kupila kad su već bile 10 cm visoke a onda se vidi što je.
Meni za sad samo klijaju gazanije....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje prijateljice, ma da nema vas koje stignete pogledat moje dvorište, pola toga ja nebi imala. Ovako nešto dobijem i uživam, nešto kupim, pa uživam u vašim pohvalama, nešto posijem pa sam sretna ako nikne.
Baka za sada ih je niknulo nekoliko, čak i ne znam dali je to - to - kako uopće znati, ali ako su tri niknule pa su iste valjda je to vanilica. Ma i ako je jedna bit će tvoja.
Lora kako kaže tm ako ja imam ostiće moraš i ti, pa sam se toga sjetila i kupila saxifragu, ako je imaš ti.....
Shasha naravno nastojim svaki cvjetić otkinuti i tako potaknuti cvatnju, svejedno hvala ti, tvoji su mi savjeti uvijek dobro došli.
Svi ostali da ne nabrajam dođite mi opet - ne morate se najaviti.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovaj put se neću diviti
![]() ![]() Čini mi se da sam negdje pročitala da ti niče "moja" vanilica (ili si to rekla na kavici). E pa moja "moja" ništa! neeema. Pa ako budeš imala flance a moja se ne odluči niknuti, bilježim se za ....
Drugo, ono na balkonu, sukulenti, kameni cvijet? Imam ga od tebe, ali je preko zime promijenio izgled i ne sliči na sebe, sad je vani... pa ako ... jedan.... je l'
![]() ![]() ![]() Vidim da su ti maćuhice "lude" kao i moje. A danas sam vidjela da mi se skimija potpuno rascvjetala. Još jednom hvala!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno Trisa
![]() mjesta se uvjek nadje ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hahahaha, išla si i ti po saxifragu, nisi odoljela.......
Maćuhice su ti super, lijepe, velike, zdrave
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Maćuhice i jaglaci su prekrasni(cvast će ti jako dugo ako im otkidaš ocvale cvjetove,no to sigurno već znaš
![]() A bome i noviteti...svašta tu ima
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bravo Triša, Super Triša!
lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša evo me kod tebe.Bila sam i neki dan ali i moja poruka je nestala, kao i tvoja...Što se to događa, kome da se žalimo? Inače dvorište je svaki dan punije i ljepše....Malo je još mjesta ostalo, a i to će se popuniti uskoro, vidim iz priloženih slika.Pokloni su ti super, kupovina je bila uspješna..Zagledala sam se u SAXRIFAGU,kakva je to biljka, je li sukulent?Gdje si kupila? Doći ću malo do tebe ali ne znam kada da sve detaljno pregledam.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Cvijeća, poklona, noviteta za pop........ (u pozitivnom smislu)................
Dobro se dobrim vraća, i evo ti razloga zašto pokloni se sami slijevaju kod tebe!
Dobro da imaš malo dvorište jer inače di bi ti bio kraj!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
haaaaaaaaa-Neplanirano.......joj triša moja-----
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa dobro me još nos služi...rekoh idem vidjeti jel Triška nekaj novo kupila kad stvarno
![]() draga moja pa uvijek te cvijećke neplanirano dođu k nama, a i odličan izbor si napravila ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrijeme je sve ljepše, sve toplije, pa sam danas iznijela van još neke kaktuse Isto tako sam ostavila vani i poklone od Tatjane
Tri velike tegle napunila zemljom, dakle još kod mene ima mjesta
Mislim da su jaglaci i maćuhice cvijeće izbora za početak proljeća, drže se super
I na kraju saxrifaga - crvena - prvi puta u mom dvorištu
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je lijepo, ali bijeli cvjetovi mendule i ostića su
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
uzivam prosetati tvojim dvoristem koje je iz dana u dan sve ljepše
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |