Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 243>
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 18:23
uzivam prosetati tvojim dvoristem koje je iz dana u dan sve ljepše
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:47
Sve je lijepo, ali bijeli cvjetovi mendule i ostića su smile120
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:05
Gio, Rosa, Lantanasmile79

Danas sam sasvim neplanirano kupila još nešto cvijeća

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:09

Vrijeme je sve ljepše, sve toplije, pa sam danas iznijela van još neke kaktuse

Isto tako sam ostavila vani i poklone od Tatjane

Tri velike tegle napunila zemljom, dakle još kod mene ima mjesta

Mislim da su jaglaci i maćuhice cvijeće izbora za početak proljeća, drže se super

I na kraju saxrifaga - crvena - prvi puta u mom dvorištu

RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:16
ahaaa dobro me još nos služi...rekoh idem vidjeti jel Triška nekaj novo kupila kad stvarno Wink
draga moja pa uvijek te cvijećke neplanirano dođu k nama, a i odličan izbor si napravila Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:50
haaaaaaaaa-Neplanirano.......joj triša moja-----smile96-a vidi oni kaktusa ko da sam ja iznijela svoje -misllila sam da sam zamijenila  vrt-------smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:48
Cvijeća, poklona, noviteta za pop........ (u pozitivnom smislu)................
Dobro se dobrim vraća, i evo ti razloga zašto pokloni se sami slijevaju kod tebe!
Dobro da imaš malo dvorište jer inače di bi ti bio kraj!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:14
Triša evo me kod tebe.Bila sam i neki dan ali i moja poruka je nestala, kao i tvoja...Što se to događa, kome da se žalimo? Inače dvorište je svaki dan punije i ljepše....Malo je još mjesta ostalo, a i to će se popuniti uskoro, vidim iz priloženih slika.Pokloni su ti super, kupovina je bila uspješna..Zagledala sam se u SAXRIFAGU,kakva je to biljka, je li sukulent?Gdje si kupila? Doći ću malo do tebe ali ne znam kada da sve detaljno pregledam.....smile113
sutra je novi dan
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:21
bravo Triša, Super Triša!
lijepi pozdravSmileSmileSmile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:27
Maćuhice i jaglaci su prekrasni(cvast će ti jako dugo ako im otkidaš ocvale cvjetove,no to sigurno već znašWink)
A bome i noviteti...svašta tu imasmile94
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:45
hahahaha, išla si i ti po saxifragu, nisi odoljela.......
Maćuhice su ti super, lijepe, velike, zdraveClapClap....meni su jednom cvale dvije pune godine, bez prestanka i ljeti i zimi. Želim da tako i tebi

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:06
divno Trisa
mjesta se uvjek nadje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:28
Ovaj put se neću divitiWink nego žicati!Embarrassed

Čini mi se da sam negdje pročitala da ti niče "moja" vanilica (ili si to rekla na kavici). E pa moja "moja" ništa! neeema. Pa ako budeš imala flance a moja se ne odluči niknuti, bilježim se za ....

Drugo, ono na balkonu, sukulenti, kameni cvijet? Imam ga od tebe, ali je preko zime promijenio izgled i ne sliči na sebe, sad je vani... pa ako ... jedan.... je l' WinkEmbarrassedEmbarrassed

Vidim da su ti maćuhice "lude" kao i moje. A danas sam vidjela da mi se skimija potpuno rascvjetala. Još jednom hvala!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:59
Drage moje prijateljice, ma da nema vas koje stignete pogledat moje dvorište, pola toga ja nebi imala. Ovako nešto dobijem i uživam, nešto kupim, pa uživam u vašim pohvalama, nešto posijem pa sam sretna ako nikne.

Baka za sada ih je niknulo nekoliko, čak i ne znam dali je to - to - kako uopće znati, ali ako su tri niknule pa su iste valjda je to vanilica. Ma i ako je jedna bit će tvoja.

Lora kako kaže tm ako ja imam ostiće moraš i ti, pa sam se toga sjetila i kupila saxifragu, ako je imaš ti.....

Shasha naravno nastojim svaki cvjetić otkinuti i tako potaknuti cvatnju, svejedno hvala ti, tvoji su mi savjeti uvijek dobro došli.

Svi ostali da ne nabrajam dođite mi opet - ne morate se najaviti.smile79
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:04
Triša, neka samo niču. Ja sam lani u Vozilićima kupila kad su već bile 10 cm visoke a onda se vidi što je.
Meni za sad samo klijaju gazanije....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:05
Triša i ti si se super ponovila.
Ranunkule i ja namjeravam kupiti jer imaju jako zanimljive cvjetiće.
Ali me nešto drugo intresira...
Na ovoj slici su ti bijele margarete ili???

Ako jesu, kada su ti prije tako velike narasle???

Super su.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:58
Bravo Triša, opet si bila vrijedna.
Pratimo se u stopu, imam bijelu saksifragu, sada sam nabavila i crvenu.

Moj Song of India odsvirao svoje Cry
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 10:03
uzivam po kozna koji put u tvom dvoristu
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 10:10
Zaista moram doći u taj vrt,kako uspiješ sve to zgurati u njega!?Impresivno!!!Pusa!!!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 10:59
maćuhice i jaglaci su divni pa kao giganti su veliki..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.