FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar na ulazu u kuću je sve ljepši i rascvjetaniji!
Žuta boja prevladava - moja najdraža - baš lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Puno hvala :)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergenija..sasa.. (imena ovih vanjskih lijepih cveteka kojima ne znaš ime)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo konacno novih slikica...
Ovako trenutno izgleda moj kutak, uskoro ce se nadam se sve razrasti pa nece biti ovako pusto :) Druga gredica Čempres i tratinčice ![]() Par slika tratinčica ![]() ![]() Ovo je phlox ako sam dobro prepoznala, ispravite me ako nije. ![]() Srdašca ![]() Moji ovo zovu čuvar kuće ![]() Kamenjar (ako se može uopće tako nazvati) ![]() Mislim da je ovo erika ![]() Moj klematis, trebao bi biti ciklama boje, a budemo vidli kakav bude ![]() Potočnice ispod šljive, za ovo drugo ne znam što je, bilo mi je lijepo pa sam kupila :) ![]() Ne znam naziv ovome cvjetiću... može pomoć? ![]() Božikovina ![]() Još jedan onaj cvjetić kojemu ne znam ime ![]() ![]() Juniperus Blue Star ![]() Kukurijek koji neumorno cvate od veljače ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Iz Međimurja šaljem pozdrave lijepom vrtiću i krasnoj kućici!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
One dvije penjačice iznad maminog prozora su mi san snova!!! A i tvoja kuća i vrt, predivni!!! Vi u tom kraju imate prekrasne okućnice! Čini mi se da kod nas toga fali.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepa i raskošna okućnica ovog će ljeta sigurno zablistati u punom sjaju.
srdačna dobrodošlica i lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasna okučnica, a ulaz je kao iz bajke onako po mome guštu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš lijepih biljki ali i jako lijep prostor pred kućom. Veselim se još jednom lijepom vrtu! |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo da ti i ja zaželim
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo Stefkaja je izdvojila sliku koja se i meni najviše sviđa. Krasno uređeni ulaz...ili ti je to neki bočni ulaz/izlaz..... što je, je, prva liga
![]() Vrt kod mame - savršen, ruže penjačice su me oduševile, i ona dva mala dlakavca
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivno...zaista krasno sve izgleda,a mogu misliti kako ce tek izgledati kad sreis i ostatak...dobro dosla od mene sa zakasnjenjem
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ima ih i u plodinama i u baumaxu(govorim za Vž)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Puno hvala
![]() roze kale sam nasla u OBI-ju, bile su zadnje, al sutra budem opet isla pa kupim ak bude... |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno ti je dvoriste ,al ni sobno ne zaostaje za njim ,a tek noviteti pogotovo roze kale gdje si ih pobogu nabavila ,aj ak ima jos kupi jos jedne placam i dvostruko ak treba |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Večeras odmaram dušu, razgledavam vrtove. mamino dvorište je super uređeno, ali meni je osim cvijeće pala u oko kuća. MM i ja smo odmah snimili "našu kombinaciju" od pločica, sokla do boje fasade. Lijepo!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo što sam vidjela je prekrasno, morat ću još jednom polako pregledati, ali jednom riječju prekrasan vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Taj cvijet,desno,bi mogao biti divokozjak.Sad će cvasti žutim cvijetom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |