Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 184> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
opet posla za tebe gdje to više sve uspiješ posadit
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hej smrcko, tu sam
![]() ![]() uglavnom mislila sam da je moj balkon "najpuniji" al vidim da nije i da neće biti
![]() ![]() za sve cvjećke
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe je sve veselije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam curke na posjeti i lijepim rječima
![]() Večeras sam dobila puno prekrasnih biljčica, očekivala sam dvije lozice kad pregršt nema čega nema ![]() Posakrivala na balkon da MM ne vidi, kao da bi i primjetio od silnih posuda ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
krenulo je krenulo i kod tebe
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivna kolekcija.Biljke lijepo napreduju!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Smrcko vrijedna si ko mrav, skupila si lijepu kolekciju, a kad sve procvjeta svi ćemo se diviti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne biljkice..baš sve ti je super..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I vi ste meni falili
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
konaačno si tu.....pa falila si nam....
![]() Lijepo su ti se primile biljčice....Bršljana ću ti dati i ja kad se vidimo......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lorica fiti mi se primila
![]() ![]() Moj bucko ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Katica, Katica
![]() ![]() Hojčeka , Hojčeka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ispravak netočnog navoda, ne Malačkove nego Željkicine
![]() |
|
![]() |
|
Od Lantanice sam dobila biljčice koje su bile s obzirom na dob u kom smo ih dobile žalosne. Sada vidim da će se gotovo sve primiti. I tako me to obradovalo, pogotovo što pojma nemam što sam dobila dok ne procvjeta
![]() Ovo mislim da je moja- Lantanina, ali više moja nego njena ![]() ![]() Ovo su naše zečije uši ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Triša, drago mi je da je sjeme klijavo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrckice tvoij ljetni čempres divan - svako zrno niklo i sada sam ih presadila. Vidimo se na kavi, ako ti treba koji.....
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Imam ti ja Baka ogradu onu pletenu plastificiranu oko cijelog terena. Po njoj bi koliko imam biljaka rasporedila i da se plete uz ogradu.
Može donesi ako imaš, doći ću na kavu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |