Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 66>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:35
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Maslačak tebe nema pa onda fijuu puno slikica. Niče svašta na sve strane!ClapClapClap
Zahvlajujući tebi razjasnila sam tajnu kod sebe!WinkLOL
Posadila sam skupa ranunkuluse i anemone i niknulo puno zeleniša al' nemam pojma što je što!Big%20smile E sad znam koji su ranunkulusi.Wink Naravski  cvjetove razlikujem al' lišće....Confusedl

a ja sam ti inace takvaLOLLOL...zimi mirujem a onda cim sunce grane ima me svuda pa tako ima i mojih slikica..ima toga js al mi se slabo ucitavaju pa treba vremena..Confused
a ranunculus je meni fantastican cvijetic..vidjela si oje zute od lani? nisam znala da to moze biti tako lijepo i da naglasim mojisu bili u ducanu i htjeli su ih baciti a gle kako su krasni bili zato...  a ja cvijece po nazivu upce ne kuzim skoro,ja znam ovaj cvijet mi je lijep itdLOLLOLLOL  a sta cu..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:37
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Evo i mene napokon u tvom vrtu ,ove god.nas je ova zima sve iznenadila pa smo svi tuzni da tako dugo treba nasim biljcicama da krenu ,al eto napokon su krenule a sad ce svakim danom biti sve ljepseWink

drago mi je da si dosla mali i k meni...nije bas uredeno al radi se punom parom na tome...a svaki cvjetic meni uljepsa dan i jedva cekam kad ce sve krenuti...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:38
oko kuće su svuda narcise koje nazalost sad vec prolaze,...kod moje mame tek nicu kako treba...
ovo je samo dio njih..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:38
Vjesnici proljeća polako odlaze,ali dolazi vidimo puuuuuuno toga još ljepšeg.
Snježne kugle biti će predivne, mislim da ih na forumu još zovu i "žganci"
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:57
to sam i ja htjela reci al kao hocu ispast finaWink...hvala ti triša...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:59
evo jos malo mojih dragih cvjetica...

bozuri tjeraju  -kamilica smile78

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:01
prvi tulipan

jedna vrsta irisa

ovo neznam sta je,ima male lukovice,meni su izgledale kao safran al nije jer su listici cvijeta jace u spic...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:03
hortenzija tjera

mlada ruza tjera i ovo su ostale u nizu...
ovdje se i vidi koliko posla jos imamo jer ispred kuce se nekad sadilo a sad ja zelim napraviti travnjak al moram svu travu iskopat prije...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:05
ovo raste i sad su pupici al ja neznam sta je..

ujedno jos su i seboi puni pupica...cekam cvietice pa cu vam onda jos pokazati...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:29
nakon onako vlažne zime i onih šteta o kojima si pričala, tvoj vrta zaista doživljava ptavi proljetni preobražaj. Krasno cvijeće.
lijepi pozdrav
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:54
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Vjesnici proljeća polako odlaze,ali dolazi vidimo puuuuuuno toga još ljepšeg.
Snježne kugle biti će predivne, mislim da ih na forumu još zovu i "žganci"
jesu zganci ima kod mene u vrtu
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:07
ma vidi koje ljepote od narcisa .baš su prekrasni -ja ove godine nemam ni jednoga .ali biće
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:21
Predivno, cvjet do cvjeta. Bit će tu pravih ljepoticasmilie_ga_007.gif

Gdje si kupila onu plastičnu ogradicu oko božura?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:28
niho ako zelis ja ti poslajem koliko god hoces,samo reci..cim ocvatu tvoji su...

smrcko neznam odkuda mi ta ogradica,imala sam doma 3 al mi ih je moj ljubimac izgrizo pa mije ostao samo ovaj jedan a dosta su slabasni jer su plasticni...

toni bas idem u tvoj vrt malo poviriti..

hvala sto ste mi dosli sljedeci put vas cekam sa kvicom i kolacima...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:30
retriver sara moj dragi vjerni gost smile79
hvala ti sto me cesto posjecujes...
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 08:21
još si ga i ogradila...Clap.  Super.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 09:17
sve se zeleni,cvjeta
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 22:50
Originalno poslano od člana kamilica kamilica napisao:

još si ga i ogradila...Clap.  Super.

da ti znas kako ja njih pazim smijala bi se WinkBig%20smile
to su trenutno moje maze..jao onaj ko im pride i s nogom slucajno blizu...  jedan pupa al padala je kisa pa nisam slikala...stavit cu sutra slikice...Tongue
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 22:52
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

sve se zeleni,cvjeta

jedva sam docekala...sad lagano sve pupa i jedva cekam da krene sve cvasti...i jos sam sretnija sto nakon 2 godine cekanja sadim travicu ispred kuce...nitko sretniji od menesmile128
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 15:06
Maslačak ono što neznaš kako se zove ti je šumska ivica, sad će brzo cvasti plavim cvjetićima, jako se širi kao jagode.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.