maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja sam ti inace takva ![]() ![]() ![]() a ranunculus je meni fantastican cvijetic..vidjela si oje zute od lani? nisam znala da to moze biti tako lijepo i da naglasim mojisu bili u ducanu i htjeli su ih baciti a gle kako su krasni bili zato... a ja cvijece po nazivu upce ne kuzim skoro,ja znam ovaj cvijet mi je lijep itd ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
drago mi je da si dosla mali i k meni...nije bas uredeno al radi se punom parom na tome...a svaki cvjetic meni uljepsa dan i jedva cekam kad ce sve krenuti... |
|
![]() |
|
oko kuće su svuda narcise koje nazalost sad vec prolaze,...kod moje mame tek nicu kako treba...
ovo je samo dio njih.. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjesnici proljeća polako odlaze,ali dolazi vidimo puuuuuuno toga još ljepšeg.
Snježne kugle biti će predivne, mislim da ih na forumu još zovu i "žganci"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
to sam i ja htjela reci al kao hocu ispast fina
![]() |
|
![]() |
|
evo jos malo mojih dragih cvjetica...
![]() ![]() bozuri tjeraju -kamilica ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prvi tulipan
![]() jedna vrsta irisa ![]() ovo neznam sta je,ima male lukovice,meni su izgledale kao safran al nije jer su listici cvijeta jace u spic... ![]() |
|
![]() |
|
hortenzija tjera
![]() mlada ruza tjera i ovo su ostale u nizu... ![]() ![]() ovdje se i vidi koliko posla jos imamo jer ispred kuce se nekad sadilo a sad ja zelim napraviti travnjak al moram svu travu iskopat prije... |
|
![]() |
|
ovo raste i sad su pupici al ja neznam sta je..
![]() ujedno jos su i seboi puni pupica...cekam cvietice pa cu vam onda jos pokazati... |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma vidi koje ljepote od narcisa .baš su prekrasni -ja ove godine nemam ni jednoga .ali biće
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, cvjet do cvjeta. Bit će tu pravih ljepotica
![]() Gdje si kupila onu plastičnu ogradicu oko božura? |
|
![]() |
|
niho ako zelis ja ti poslajem koliko god hoces,samo reci..cim ocvatu tvoji su...
smrcko neznam odkuda mi ta ogradica,imala sam doma 3 al mi ih je moj ljubimac izgrizo pa mije ostao samo ovaj jedan a dosta su slabasni jer su plasticni... toni bas idem u tvoj vrt malo poviriti.. hvala sto ste mi dosli sljedeci put vas cekam sa kvicom i kolacima... |
|
![]() |
|
retriver sara moj dragi vjerni gost
![]() hvala ti sto me cesto posjecujes... |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
još si ga i ogradila...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve se zeleni,cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
da ti znas kako ja njih pazim smijala bi se ![]() ![]() to su trenutno moje maze..jao onaj ko im pride i s nogom slucajno blizu... jedan pupa al padala je kisa pa nisam slikala...stavit cu sutra slikice... ![]() |
|
![]() |
|
jedva sam docekala...sad lagano sve pupa i jedva cekam da krene sve cvasti...i jos sam sretnija sto nakon 2 godine cekanja sadim travicu ispred kuce...nitko sretniji od mene ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Maslačak ono što neznaš kako se zove ti je šumska ivica, sad će brzo cvasti plavim cvjetićima, jako se širi kao jagode.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |