Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 63> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja posjetila našu englezicu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divni narcisiiiiiii
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I engleska trava!
![]() ![]() Hajde slikni još. Sigurno imaš puno toga.....
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Engleski vrt u Engleskoj, ne mogu promasiti ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sjemenke cekaju kad nadem vremena za posaditi ih, bit ce nesto vremena krajem tjedna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za sada je ovo sve zasluga prirode(kisa/sunce), ove godine nisam imala nista vremena za vrt, dobro je da su vecina trajnice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Te grane/sibe koje sadis trebaju biti zive, i ako se ubodu u zemlju budu niknule,kod nas u vrticu opet na proljece raste ko ludo. Hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Ahh, jedva sam dočekala da me pustiš u tvoj vrt.
![]() ![]() I jesam li ti rekla da imaš prekrasan vrt. ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Poseban vrt!
Odabirom i kompozicijom bilja vidi se prisutnost Engleskog vrta. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Došlo proljeće i zasjao tvoj vrt, a mi čekamo dalje, ono kad dođe do koljena
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Samo neka tako lijepo napreduju tvoje biljke........ja znam gdje ću ja ljetos uživati i pasti oči....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
brzo ce proci mjesec dana
![]() |
|
![]() |
|
Male narcise ,posadene u jesen
![]() Pulsatila http://en.wikipedia.org/wiki/Pulsatilla_vulgaris ![]() Vrt se polako budi, za koji mjesec ce sve biti do koljena ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Irisi , i pulmonaria (ljub/plava)u pozadini |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
buket narcisa je predivan
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Golden Daffodils!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne slike, dobro došla natrag
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kao da sam znala da me trazite
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |