Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 67> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Javljam se na zapovijed!
![]() Priznajem da sam se malo ulijenila i niš posebno nisam radila. Čekam povoljnije vrijeme (mo'š mislit).
U dvorištu se vide promjene, dosta toga cvjeta. U vanjskom kamenjaru ništa posebno, pa ću slike staviti nekom drugom prilikom.
Kamenjar u dvorištu:
![]() Neki detalji iz kamenjara:
- jastučac
![]() - zumbuli:
![]() - maćuhice:
![]() Malo dalje cvjetaju iberis i
![]() .... allisum:
![]() Alllisum mi se posebno sviđa pa da vas udavim sa nakoliko slikica:
![]() ![]() Zumbuli cvjetaju, nakrivili svoje glave u stranu:
![]() Clematisi presađeni. Tu su redom; Piilu, Multiblue i President.
U visećim posudama društvo im prave maćuhice:
![]() Ispred ulaza opet clematisi - Blue Angel i Niobe:
![]() Vjerujem da mislite: Ova je opičena sa clematisima!! ( U potpunosti ste u pravu!
![]() Mislim da su to sve novine u mom dvorištu. Danas je tako tmurno i hladno kod mene da mi se ne da ni prošetat do vrta! Prehladila sam se i liječim se čajem kraj radijatora!
Lijep pozdrav curke!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kak sad možda sutra, prekosutra? ajde sutra ok, ali prekosutra je predaleko
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Obećajem da ću staviti koju slikicu
![]() Ali uz ovaj renome koji ste mi nadjenule, sve si ga mislim kako ću pasti s trona!
Sutra, možda prekosutra ...............stižu nove slikice!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
... i ja čekam u red za posjet najljepšem kamenjaru
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Aloha.... ajde koju slikicu od kamenjara, tvoj je onako po mom guštu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš ti je vrt krasan, uredan i sadiš punom parom
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bergenija, meni je kod tebe sve po guštu!!! Uživala sam gledajući tvoj vrt.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Pregledao sam vaše fotografije i vidim da imate predivan vrt.Kamenjar vam je poseban.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Maslina, cvijeće, kamen.
Kako lijepa slika. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja šta bi rekla ali me baš najvieš oduševla ova prva slika -----prekrasno je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergenija evo me malo kod tebe da provjerim kakva je cvjetna situacija....
Snijeg je otišao u nepovrat, a proljeće je stiglo...Predivna ti je kombinacija masline i proljetnog cvijeća...Kamenjar je super sa procvalim biljčicama...
Prozorska klupčica sa zumbulima je super ideja...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala, drage moje curke. Čovjeku je uvijek drago kad čuje pohvale za ono što radi......... a uvijek bi moglo bolje!
Slažem se s Trišom da su pokloni od naše OTOK jako bogati i lijepi!
OTOK - hvala na imenovanju biljčice, jel' to može van u kamenjar ili je to biše balkonska biljčica. A što ima plave cvjetiće- to je super!
Hvala i Stefkaji i Štefici i ivni kaoja je prvi put kod mene. a ja bezobrazna ni doma bila ni kavu joj skuhala! Obećajem - drugi put!
Gio - slažem se s tobom da je sve veselije i mi se tako osjećamo...... danas sam cijelo popodne bila vani, čistila, presađivala i nema nikakvog umora.............
Retriver Sara - obećajem uskoro sličice kamenjara, kad ga malo sredim. Bude to ovaj vikend ak' ne bude kiše!
Lora - ja vrijedna...........malo morgen.............. ali svejedno hvala!
Baka, Cimi , mačak - i meni je ta maslina po guštu i ne bih voljela da joj se što ružnoga desi. Pazim i mazim i onu manju s druge strane iako priznajem da jako sporo raste................Budem stavila slikicu i nje!
Korijenko - ja sam svoje barbarože stavila van, pa kud puklo da puklo........... ako bude bilo i snijega i mraza ja ih više ne spremam.
Lantana - drago mi je da si iz zamijetila. Imamo iste gušte!
Hoya - ne brini što mi nisi poslala cvijeće, imam ja već nešto tvoje , irisi su provirili, siva puzava trava............... a bit će još toga što ću ja rezervirati u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E sad mi je već muka ! Spremim ti agapantus - ti ga kupiš, spremim ti krasulu rosulatu (valjda se tako zove), a tebi je pošalje Otok !
No, dobro je, važno da se fond povećava.
I samo da ti šapnem: Bolje da ti ja nisam slala crasulu jer je moja osnovna velika kao ova koju si dobila sa Lošinja.
Bravo Otok!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Na ovoj slici se iza vidi dio kamenjara, ja gledam i gledam ali vidim samo lijepe biljkice, korova nema pa nema
![]() Ma znaš ča ako si ti viseće barbaroži stavila van ma znaš da ću ih i ja danas.... sve nešto čekan vikend a straše da će padat daž
![]() Bolje da bude ulika mokra nego pogača
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima kod tebe već svega. Vidim da su ti girani (pelargonije) lijepo prolistali i imaju pravu boju. Oporavit će se oni super i ukrašavati opet tvoj balkon. Slažem se s Cimi da je ona slika predivna iako mi je ona maslina pod snijegom bila posebna. |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |