Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 104> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
narcisi su prekrasni,a onaj mali patuljak je bas simpatico
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Narcise su super.. a sad čekamo nastavak
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ooo pa lijepo si se ponovila i sa teglicama i sa cvječkama i konačno da nam je to proljeće tu, a i friške slike. ... a Cimin komentar me baš nasmijao pa za sve mogu reči samo
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vraćala sam se skroz unazad jer pola toga nisam vidjela.....
Snimila sam tvoje nove biljke iz šopinga, lijepe vaze, pomazila sam Mucka.....
Fino ti je sve to posloženo
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
proljetne slike su mi najljepse,za kratko vrijeme sve procvjeta
![]() pozz ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajoooj, krenulo je i kod tebe konačno s cvijetanjem, bravo draga
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cveteki su super. Vaza se ne vidi da je zmusana!
![]() A vinca tak mala pa već cvjeta. To me razveselilo, znači bude ove godine i moja!
Kamenjar.... joj kak ti zavidim da ga imaš i još tako lijep!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ajme Konte, pa što su ti to Zagorke napravile od tvog Flokija! Kako su ga samo poraubale i očerupale - nezasitnice jedne. (Ma Zagorke su ti vražje puce, čuvaj ti od njih u buduće ne samo Flokija malog, već i svog Flokija Velikog) Bdw: Cvjećke su ti super! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
konte super
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
znas konte super ti je ova prva tura ,a za teglicu ne brini sta je prljava ma ko to vidi kad takva ljepotica viri iz nje .
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke baš mi je drago da ste prošetale
![]() nekako mi je otišla poruka u vjetar ili sam nekaj krivo kliknula pa ću sad samo malkice postavljati slike narcise napokon procvale (je je znam da je teglica malo zamusana jer je stajala na podu, kome smeta neka obriše jer ja nisam stigla ![]() ![]() ![]() Florijan okružen aubrietama ( I njega će trebati malo pofarbati) ![]() kat.reine potočnice se proširile po cijelom kamenjaru ![]() vinca počela cvasti ![]() presličica isto cvate ![]() divokozjak (tako je teta koja mi ga je prodala rekla da se zove) ![]() za danas toliko...sutra nova tortura ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja malo kasnim u obilasku vrtova, ali evo pijuckam kavicu i šetam, onaj luk ti je super, samo bi moj MM rekao skup ti taj "luk", ali to nam je svima u krvi. I ja sam od Bromi dobila campanule i baš dobro napreduju!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Konti, super su noviteti! Šoping je vidim bio odličan, a lijepo je i na bregu već sad! Posebno moram pohvaliti lijepu teglicu, tvojih ruku djelo i krasan zumbul u njoj.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fala Bogu na Goglu
![]() Znam sad kaj je taj achi.... A Sivko je onaj sivko u kamenjaru.Ono kaj si sad sadila.Siva biljkica.Kad joj ime ne znaš da barem nadimak ima-sivko
![]() Ivna,nas dvije smo"plavuše u duši"
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma da je bar trava niknula još bi se i veselila al čak ni trave nema kod mene..
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stefek...moramo još čekati, možda nekaj i naraste...osim trave
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |