moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 38> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala sam pregledavajući tvoj vrt. Ima šarm!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
begonije sam pokupila usput s kruhom i mlijekom
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Begonije na prozoru su prekrasne.
Vani svakakve ljepote, a srdašca su mi posebno lijepa i bijela i roza.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala svima, bit če još noviteta nadam se!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
cvjeće je prelijepo baš sam se nauživala sve pohvale
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Izvini Hamara što uzurpiram tvoj prostor, samo odgovor Bergeniji.Dicentra može ostati vani, ona je u stvari gomoljasta i u proljeće ponovo izviri.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Srdašce čak i kod nas na sjeveru prezimljuje vani,Kad počnu vrućine ono se posuši i sljedeće godine ponovo rastu,kod nas ih zovu cvijećem naših mamica(baka).vrt ti je prekrasan.
|
|
![]() |
|
moji su ostali i - nestali. potpuno. i jedni i drugi. u proljeće krenuli i evo koliko su...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Jedno pitanjce: Mogu li ona ostati preko zime vani ili ih se mora spremiti?
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno Hamara, proljeće ulazi na velika vrata kod tebe
![]() ![]() ![]() Ono "nešto" srdašsca zove se "Dicentra spectabilis i bijela Dicentra spectabilis Alba".....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ona 'nešto' srdašca su prelijepa u onim posudama!!!!!!
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno svega po malo ,a za srdasca
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
esperanza0905 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
proljeće je kod tebe uistinu divno!
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove slike su zaista lijepe, a pogled kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
wooow!
Na sve ali posebno na ono na prozoru!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je divno,ali begonije
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
joj prekrasno sunce je kod tebe,a u slavoniji pada kiša
prekrasna su mi ona bijela srca a pogledom kroz prozor ostala sam bez riječi
ja bih malo topline, sun
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hamara pa ti već imaš roza srčeka. Prva slika su roza a druga bijela srca....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |