Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 29> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nježni cvijet jabuke
![]() ![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
opet ću vas malo ugnjavit sa bjelilom....
perunike...
![]() u ovom kantunu su se nastanile
![]() ![]() ![]() ![]() clematis koji će vjerojatno kada se skroz otvori biti bijel "Gladys picard"
![]() ![]() ib
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
tulipani, tulipani...
![]() ![]() ![]() malo se zacrvenio i posramljeno sakrio iza jorgovana, Iris
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
curke hvala na posjeti!
Gio- ma ne moraš tražiti phlox, šaljem ti ga čim ocvate samo pošalji adresu na pp
![]() Stefi, Rose, Cimi; Lantana, Lora; Smrcko
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne orhidejice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan cvjetni raj, neveni su prelijepi ovako rašireni, a orhidejica
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mini krasne su ti orhideje
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Krasno cvijeće u vrtu, a orhideja je za pet.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
minimode i kod mene se bas fino rasirio
![]() ![]() kucni ljubimci ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
minimode,mini vrt j e krasan,
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Mini vrt je predivan, neveni, phlox..ma sve je krasno
|
|
![]() |
|
evo mojih kućnih ljubimica:
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
hej cure hvala na posjeti!
Dobro zboriš Otok- bijelo cvijeće se najbolje uklapa i kombinira, a strepto...mazim svaki dan od kad je došla
![]() Gio iznenadili su me ove godine, phlox se baš raširio
Mari to je pravi umjetnik, ostala sam ti dužna odgovor na pitanje o plodu nešpule- e pa okus im je super, ne znam sa čim bi najbliže mogla usporediti, možda marelica, breskva, mango pomješano, ajde pošalji mi adresu na pp pa ti šaljem sadnicu.
Rs thks!
Zvrk- za phlox ti mogu reći da je samo phlox, jer i to je super što dobijemo naziv prilikom kupnje na teglici- često bude ispisano samo:Trajnica
![]() Radosnice, hvala na posjeti, bijela prijateljica je saxifraga i ne smijem se!!!
Imat ćeš phlox iste boje samo neka ocvate ili može odmah pošalji adresu na pp.
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Znala sam da imaš ti već mnogo toga za pokazati! Phlox ti je prekrasan, nešto me previše mami ovog proljeća. I ona bijela prijateljica je phlox? (Molim te nemoj se smijati mom neznanju.) I ja bih željela nabaviti phlox tih boja. Da li možeš napisati kako se zovu. Molim te!!!
Cvijeće ti je pre-prekrasno. ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ovaj tvoj phlox mi je totalno caroban
![]() Ides li sto u ove krajeve? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako lijepo
![]() a i crtež tvojeg djeteta je pravi umjetnički ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve je kod tebe krasno, vidim imaš puno bijelog cvijeća, a ja volim bijelo cvijeće, ono se tako lijepo uklopi u sve moguće kombinacije.
Streptokarpa je prekrasna. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako ti je divnoooo
![]() neveni i floks preslatki ![]() |
|
![]() |
|
ova biljčica mi je baš simpa
streptokarpa
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |