Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 67> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ti je vrt krasan, uredan i sadiš punom parom
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Aloha.... ajde koju slikicu od kamenjara, tvoj je onako po mom guštu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
... i ja čekam u red za posjet najljepšem kamenjaru
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Obećajem da ću staviti koju slikicu
![]() Ali uz ovaj renome koji ste mi nadjenule, sve si ga mislim kako ću pasti s trona!
Sutra, možda prekosutra ...............stižu nove slikice!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kak sad možda sutra, prekosutra? ajde sutra ok, ali prekosutra je predaleko
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Javljam se na zapovijed!
![]() Priznajem da sam se malo ulijenila i niš posebno nisam radila. Čekam povoljnije vrijeme (mo'š mislit).
U dvorištu se vide promjene, dosta toga cvjeta. U vanjskom kamenjaru ništa posebno, pa ću slike staviti nekom drugom prilikom.
Kamenjar u dvorištu:
![]() Neki detalji iz kamenjara:
- jastučac
![]() - zumbuli:
![]() - maćuhice:
![]() Malo dalje cvjetaju iberis i
![]() .... allisum:
![]() Alllisum mi se posebno sviđa pa da vas udavim sa nakoliko slikica:
![]() ![]() Zumbuli cvjetaju, nakrivili svoje glave u stranu:
![]() Clematisi presađeni. Tu su redom; Piilu, Multiblue i President.
U visećim posudama društvo im prave maćuhice:
![]() Ispred ulaza opet clematisi - Blue Angel i Niobe:
![]() Vjerujem da mislite: Ova je opičena sa clematisima!! ( U potpunosti ste u pravu!
![]() Mislim da su to sve novine u mom dvorištu. Danas je tako tmurno i hladno kod mene da mi se ne da ni prošetat do vrta! Prehladila sam se i liječim se čajem kraj radijatora!
Lijep pozdrav curke!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno ti se sve rasvijetalo, kamenjar je za 5. a za clematise nisi uopće opičena...baš su prekrasni, kad se rasvatu bit će divota ih gledati
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan ti je kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijedilo je čekati, ovo je
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Bergenija kamenjar je predivan..rascvjetan i bujan..klematisi su ti isto prekrasni i jedva čekam da ti procvatu..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Kod tebe su u kamenjaru baš super vidi kako razni buseni trave ukrase kamenjar....moram i ja malo poraditi na tome
![]() Alisum žuti imam i ja ali mi nije još potpuno rascvaten.
Pitala si za moje "lopatare", ne znam kako su ti smrzli jer oni trpe dosta hladno, mi smo imali ove zime i više od -10 i ništa im nije bilo a nisu zaštićeni, možda tvoji nisu ista vrsta
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
jastučac i plava mačuhica su me zaslijepili ljepotom ama nemam riječi sve je prekrasno uživala sam pravo u svim tim bojama,sve čestitke za raskoš boja
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kamenjar je
![]() Mislim da nas ima puno općinjenih klematisima i ja ih obožavam.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
draga zamalo sam pala u nesvijest zbog ljepote tvog vrta a tek ovaj šareni kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sreća da smo te nagovorili da staviš sličice, jer bi bili ostali uskraćeni za ovu ljepotu tvoga kamenjara
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kamenjar je baš onakav kakav si i ja želim jednog dana...
A klematisi ![]() Da li mu treba neka posebna zemlja ili obična za cvijeće ? |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |