Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ormarići su u kombinaciji boja koje su uvijek elegantne a ti si svojim radom doprinjela tome da budu i profinjene
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sasha ormarići su predivni,skoro isti a ipak razlićiti i elegantni.Objašnjenje nije predugo za čitanje.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni je ovo prekrasno, savršeno.Nisu boje koje će se svakome svidjet, ali način na koji ti dekupažiraš namještaj ...e, to je po mom guštu!
Elegantno, maštovito, hrabro...ma govore 100 jezika, šta bi rekli:))...il bolje rečeno, vrište kao skupi, unikatni i rijetki primjerci. Samo nastavi! Ja ću uvijek s oduševljenjem pogledat tvoje radove, pa i da staviš ko zna koliko slika sa svih mogučih strana i udaljenosti...ne smeta, meni oči uživaju! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala vam cure svima od
![]() Šabice: baš kao što je Kamino oko odmah zapazilo, zlatni cvijetići su šablone. Kami: Tvoji komentari su uvijek tako iscrpni, prave male recenzije! I baš ti hvala na tome. Moram priznati da sam očekivala kako će se crna salveta nakon lakiranja u potpunosti izjednačiti s crnom podlogom ormarića, ali to se na žalost nije dogodilo. Ipak na kraju nije tako strašno, prijelaz se doista vidi ali ništa što bode oko. Uostalom, već sam naučila da svaku malu nesavršenost pripišem onome "to sam baš tako htjela da bude" i "to je ručni rad" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Apsolutno prekrasno... ormarići su mi ostavili dojam raskošne elegancije
![]() ![]() Meni se naravno sviđa što su različiti tako da em mogu otići u kompletu em mogu živjeti zasebno kao unikatni primjerci ![]() Crveno-crne kombinacije si svladala od prve i vidi se na prvi pogled koliko savršeno uredno radiš i obradiš sve... Od odabira boja, bojanja, pripreme motiva, šabloniranja do lakiranja, sve je majstorski... I makar sam gledala kako zapravo ormarićima nimalo ne smeta što podloga salvete (nikad nije) savršeno crna, lijepo da si nas sjetila i napomenula da se taj prijelaz tonova s boje na salvetu u stvarnosti skoro ne primjećuje ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ormarići su jako lijepi i elegantni, crno crvena kombinacija posebna , puno uspjeha u daljnjem radu
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
I ja isto,sve procitala, ormarici su ti posebni, originalni, izgledaju mi otmjeno, egzoticno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Više slikica sigurno ne bi zamaralo ničije oči, kad je nešto lijepo teško je odvojiti pogled od toga.
Opet si to odlično izvela, stvarno mi se sviđaju i kao što si rekla i napravila ih tako mogu i ne moraju biti komplet. ma ![]() zlatni cvjetići su crtani ili je otisak ili nešto treće? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ormarići su prekrasni. sviđa mi se ta crveno-crna kombinacija.odlično!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Meni je ovo krasno, baš je dobro da su različiti ormarići. A da si stavila više slika s detaljima ne bi nas zamarala, nego bi mogli još više uživati
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ja sve procitala i tebi skidam kapu za ovako lijepo sredjenim nocnim ormaricima,bozanstveno si to odradila,svaka ti cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
evo ni samoj mi se nije dalo ponovno pročitati i pregledati tekst pa tek sad vidim koliko grešaka ima! Slini cvjetići!
![]() |
|
![]() |
|
Evo mene ope u crno-crvenoj kombinaciji! Daklem...priča ide ovako: ovi ormarići su moj prvi rad rađen za nekog drugog. Jedan gospodin mi je dao ova dva noćna ormarića-stolića od potpuno novog drva (nikad nisu bili bojani, lakirani ni upotrebljavani) da mu ih sredim i pustio mi skroz slobodu i maštu na volju. Kako će oni ići u daljnju prodaju napravila sam ih različite ali opet slične kako bi se mogli kupiti kao komplet ili odvojeno. Slike su napravljene na brzinu u mojoj radioni prije nego sutra odu tek toliko da ih imam zabilježene. Aparat je negdje uhvatio takav odsjaj da se čini kako je prijelaz oko salvete jako uočljiv ali u stvarnosti to zapravo nije tako. Također se ne vidi da su svi oni slini cvjetići zapravo zlatni, a da vas ne zamaram mnoštvom slika nisam stavila slike brojnih detaljčića svuda naokolo ormarića. E jesam se raspisala... mislim ono ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Stolić sa elegantnim "kašmirskim"motivom je poseban
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Pa joj, nešto se čudno događa, popodne sam Vam svima zahvalila i sad vidim da mi nema posta! Pa da ponovim: Zahvaljujem Vam svima na lijepim komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa vješalica
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako volim tu salvetu,tako je nježna......odlična vješalica........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Nježna i privlačna vješalica.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Krasna vesela proljetna vješalica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |