Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 104> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za početak: ne daviš. Rado gledamo tvoj vrt. I jako je zgodno uspoređivati prije i poslije. T.j. lani i ove godine. A proljeće tek počelo.... Poduči neznalicu: vinogradarka od koje se nadaš plodu, kaj je to? Kamenjar. Pa tu stvarno ima puno varijanti i mješano i samo cvijeće i sempići...
Ja razmišljam da u 3 ujutro na pr. ukopčam kosilicu i da me susjedi počnu gađati kamenjem. Jedino bi tak mogla doći do kamenjara!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim ove usporedbe prije i poslije jer se lijepo vidi kako vrt napreduje i obogaćuje se, puni se biljkama.
Baš ti je krasno. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobar jutar curičke
![]() bako...vinogradarka je vrsta breskve, plodovi su mali i skroz istočkani (nisu onako za izložbu baš), ali slatkiii i fini, a zašto se zove vinogradarska breskva...pretpostavljam da su ju po vinogradima sadili dosta (tu sam sad ja neznalica ![]() sjetite me slikati plod kad ga bude |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Melissa i kod mene raste
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kako si samo lijepo sve uredila, ta motika djeluje magično u tvojim rukama ( breskva mi je ko cukor )
sačuvja sjeme od one kako se zove - lunarije,to je biljka koja ima one plodove poput okruglog novčića? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
je to je ta
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Baš ti krasno vrtek napreduje!
(A to što Floki u križ gleda blagotelećim pogledom, očito je posljedica Snjeguljicinog boravka...) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma još malo draga moja -----vidjećeš koja tu se polako ljepota stvara
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja isto volim slikice prije i poslije, iznenadim se koliko se toga promijeni!
|
|
![]() |
|
e onda još jedna priča prije i poslije
![]() dobila sam u jesen prekrasne sukulentiće i posadila ih i pazim i mazim ![]() fino su napredovali dok jedan dan pogledam onog skroz desno, a on se nagnuo kao poslije opakog tuluma...probam ja, a on mi lijepo ostane u ruci, stabljiku kao da je netko nožem prerezao...neki dan virnem opet, kad onaj skroz desni skoro sav u zemlju otišao...istresem i prvi i drugi put zemlju iz teglice kad tamo ![]() gospoda se časte!!! ![]() promijenila zemlju, zalila i nadam se da će sukulentima opet narasti korjen ![]() fino obrste ![]() samo da mi je znati koju sam zemlju kupila da ju nikad više ne kupim ![]() lunaria se fino rascvala ![]() a počeo je i šeboj ![]() dicentra dosta sramežljivo cvate...mislim da ćemo mijenjati mjesto ![]() Hortin sedum mi je baš če če ![]() ![]() i gogina maćuhica ![]() a ovu lijepu ljubičicu sam dobila od stefi ![]() aubrieta je sad najljepša ![]() bumo sutra nastavili ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onda bumo sutra i komentirali.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Otok slažem se, sutra nastavljamo mi, da ne moramo dva puta hvaliti
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
napokon na zraku (samo da ne bude mraza) ![]() sempići ![]() ![]() višnja i iza jorgovan...voćke su se rascvale skroz...jorgovan će uskoro ![]() pogled na zagorske brege ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas divan pogled
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo Konte, vrt ti zbilja napreduje, a pogled na zagorske brege - ma da bi reč rekel!
|
|
![]() |
|
Ma jednom rječju - krasno je kod tebe.
Zločeste beštije, što su ti uradile od sukulenata, sad ću opet morati svoje razmnožavati, ali samo ako obećaš nabaviti drugu zemlju ![]() |
|
![]() |
|
Otok ta je već odavno potrošena (nadam se), ali onaj kojemu su prvom pojeli korjen ne ugiba..čak tjera neke malecke listiće, misliš da je moguće da mu je opet narastao korjen?
![]() malo sam zanemarila zg cveteke..tj one pred zgradom..i vidim danas procvali nam svakakvi šeboji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam imala ugodnu šetnju, a počela ju sa sniježnim bregima, završila sa rascvjetanim bregima. U međuvremenu je bilo svega...svakakvih uskoka koji su ti u košaru uskakali, samo onak, iz zezancije, onda je bila jedna kreativka koja se dugo opirala toj svojoj kreativnosti, no kada je kapitulirala ispalo je
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I ja se fino prošetala, zgrozila se od onih gnjusoba, a i jorgovan mi skoro zamirisao...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |