Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 184> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smrcko sve ti je prekrasno
![]() Drago mi je što imaš bijeli ljiljan taj cvijet volim od djetinjstva.
A balkon ,što da ti kažem ,pa nemaš mjesta ni kavu popiti,toliko cvijeća na jednom mjestu nikada do sada nisam vidjela.
MM je neki dan dok je pio kavu nabrojao 75 tegli oko sebe,šokirao se.
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma ne može Lantanice ni pitar, moram smjestit tu negdje MM
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo gdje pijuckam kavicu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bergi , Gio , Proljećence hvala na lijepim rječima i šetnji kroz moj vrt
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stefkaja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E moja Korjenčice , priča nije završila na tome. Ta susjeda i još jedna zrikača
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaidica i ja sam posadila tvoje biljčice
![]() Nadam se da će ti se moje razrasti i biti ljepše nego kod mene ( kako i ne bi kad ih hraniš eko pilećnjakom ![]() Hvala ti na svemu, dobroj volji da mi dopeljaš kamb. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa ti si stalno u pokretu, vrijedna..kod tebe će biti puno puno cvijeća...Tekoma je napokon počela tjerati lišće, znaći da je preživjela zimu pa mi se javi na pp sa adresom
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod naše smrcko uvijek zabavno
![]() ............aktivno
![]() ....jednom riječju - nezaboravno
![]() Volim aktivne ljude!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I meni se svidja kamenjar,biljke ce se prosiriti uskoro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja sam se dobro nasmijala...
A da si bila vrijedna- to stoji.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Što reći nakon ovih lijepih slika i super opisa uz njih...... Bravo Šmrcko i TM
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Radujem se što ste puno stigli napraviti i urediti, prava proljetna sezona na vašem gradilištu tek je krenula pa jedva čekamo slikice i bujanje cvjetića!! (p.s. i meni tvoji čempresi niču na dosta mjesta, sad im se već oblik nazire). Ujedno - posadila sam tvoje darove u kamenjar! Hvala još jednom
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Neću što od zadovoljstva što od bolova. Krampalo se , štijalo i sve me boooliii.
E koji bi ti i ja raj napravile da djelimo dvorište ![]() Čuj puno je ljudi htjelo samnom i MM kupiti teren po pola, baš što vide kakvi smo, ali ja nisam htjela s njima - volim biti svoj gazda. I sama vidiš kako je gadno kad druga polovina neće i nema osjećaj za ljepotu i kad je neuredno, još kad to dijeliš i moraš sve sam. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas me zaustavi jedna susjeda i kaže da je procvjetao jorgovan prvi put u 15 godina odkako živi tu, i to onaj dio gdje sam čistila u moj podstanarskom vrtu i gdje se gazdina mama naljutila što čistim smeće. Rekla mi je da su mi ruke zlatne. Biljku razveselila pažnja
![]() --- Dođe mi druga susjeda kad sam krcala cvjeće za transport ( pitajte Lorinog B. što je vidio u autu ![]() Rekla sam " Ma neee, ja to prodajem sadnice cvijeća ![]() ![]() ![]() ---- E dođem poslije na teren i dolazi jedna gospođa za koju smo ostavili puteljak na terenu da može joj traktor proći preorati njivicu. Ali joj nitko nije to rekao, tako da me napala prijetila unoseći mi se u lice ![]() Tad je u meni proradio dio tatine nagle naravi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali smo joj ipak danas ostavili puteljak čist da može obaviti radove starija je gospođa ( da je mlađa letila bi preko ograde), sve je dobro dok sam dobre volje ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice, šteta što tvoj teren nije bliže pa da ti posudim/naravno bez naplate/onaj preko žice kod mene.
![]() Vrijedna si ti i previše. Zadovoljna si tek kad sve "pošlihtaš". Noćas nećeš ni spavati od zadovoljstva što si sve uspjela napraviti
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Kamenjar se tek sprema procvjetati i bit će žut kao limun
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure hvala vam na posjeti u moj vrt
![]() ![]() Od uzbuđenja ne mogu niti da zaspem na veče , stalno mi je vrt pred očima i kombiniram i premještam biljčice. Danas sam premjestila 4 ruže, posadila 3 penjačice Don Juan i 5 niskih ruža . Znači ukupno 12 ruža, s tim da mi je jedna možda uginula. Dvije stablašice čekam da vidim je su li žive i ne računam u onih 12 gore. Posađena je Loncera i Clematis Multi Blue. Posađene su sadnice od Anaide, Lore, susjede i moje što su mi ostale na balkonu. Umorna sam da sva drhtim, stopala me bole za poluditi, stalno ih masiram. Ali sam sretna i zabrinuta a što ću kad to sve sredim, morat ću kupiti još jedan teren ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Sve mi je u vrtu lijepo ali ovaj kamenjar najljepši. Kao što kaže Džomba ostavi ga ovakvog možda još malo cvjeta. Izgleda kao prvi.
![]() Ja baš ne volim one kamenjare gdje je svaki kamen i cvijet kao pod "špagom" i to mi onda nije to.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |