Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 272> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno Hoya. Ali najljepši je taj obiteljski zajednički rad. Jesi ti vođa,ali svi skupa pridonosite da vam je vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ja više ne znam što bi pisala, stalno se ponavljam s onim prekrasno, divno. A glupo mi je pogledati, a ne javiti se
Morat ću pronaći neke prigodne stihove, kad već sama ne znam pisati pjesme. Drago mi je da se pored svih ostalih dobro drže i moje biljčice. Agava stricta je prekrasna. Još jednom ti hvala na njoj. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne slike
![]() Na jednoj je crveni auto, u prvi mah sam mislila da si mene slikala kad sam ti se prikradala kući ![]() Vidim i kod tebe je akcija u vrtu ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kad se male ruke slože sve se može, sve se može............
![]() Tvoj vrt je prekrasna!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dakle...Hoya pa imala sam šta i gledati i diviti se
![]() ![]() drago mi je što sam barem malkice doprinjela ovoj ljepoti ![]() alstromerije više neću prijavljivati..odustajem jer očito me ne vole...presadila sam ih van i ništa se ne događa i čeprkala sam i čini se sve ok, ali u zemlji ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moje alstroemerije prošlu godinu nisu cvjetale. Pola ih se smrzlo ( tih pola su plitko posađene), pola su preživjele ( nisam ih trebala dirati ali sam morala).
Uvjeti kod Hoje su propusna zemlja ( crvenica- znači nekisela puna vapna), redovito zaljevanje i djelom dana sjena. Ispravi me Hoja ako sam što pogrješila, učiteljice ![]() Možda traže baš takve uvjete ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Hoya,sve buja kod tebe,čak i tvoje alstromerie kod mene!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Već se ponavljam, ti si jedna velika vrijednica i sve ti je prelijepo. A vrijedne ruke tvoje ekipe pripomažu da sve bude još lijepše.
Sve ti buja i cvate i širi se velikom brzinom. Zaista ti je teren dobar, ali bez tvojih vrijednih ruku ništa ne bi vrijedio. Svaka ti čast Hoya
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene k tebi! Vrijedno i marljivo bilo je kod vas ovog vikenda. Tvoj je vrt uvijek lijep i uvijek volim doći u posjetu, a sada ti s veseljam javljam da su mi niknule , zasad, tri alstromerije.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Primorka, kad odem u tvoj vrt sijećam se svojeg dvorišta nekada. U biti, da nemam slika nebi ni znala što sam kroz godine promijenila.
bako, otok, bergenija, smrcko, konetsaa, anči, Lora, rain, anaida
![]() A sad da kažem za alstroemerie: Meni rastu i u dubokoj zemlji i na kamenitom dijelu, a kod MKM rastu iz golog kamena i kod nje one svoje rizome pružaju izmedu grota. Dakle - nema pravila.
Zaljevanje: Ako ih zalijete bit će bujnije, ako ih zaboravite zaljevati živjet će, manje će se širiti, ali neće zbog toga uvenuti.
Jedino što ja svima napominjem: Kod presađivanja u početku umjereno i štedljivo zaljevati.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, baš si me razveselila, vrt je čaroban, naravno sve kod tebe cvjeta i zaslužila si, a baš me raduje što imaš i feliciju, malo plavo-preslatko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Stiglo lijepo vrijeme i ja opet uživam u tvom cvjetnom okruženju, neću ništa izdvajati, sve mi je prelijepo. Uvijek kad obilazim tvoj i ostale forumske vrtove prva misao mi je .... kad sve ovo stignete napraviti?!!!!.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, kad sam ek došla na forum i skužila da i ti voliš plavo cvijeće divila sam se tvojoj feliciji. Mislila sam: Kad bi je ja bar ja imala. Evo, imamo je obje i uživamo. lana2, pitaš se kako stignemo. E pa ja stignem tako da sam psihički na poslu dotučena do te mjere da mi treba vrt da se ispucam. I onda to radim kao stroj!
R. sara danas ide pitar za Senj. Za ostalo se čujemo!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
FAMOZNO i STRAŠNO LIJEPO su riječi koje ja upotrebljavam kad sad stvarno oduševljena i sad ih sve tu pišem ........ Kako ste dobro zrihtale prilaz, mislim ovaj kamenjarić, kao ono složeno na brzaka
![]() ![]() ![]() ![]() Lani sam i ja posadila dvije od Triše i jednu od Dude....ne moram ti ni pisati kakve sam "krasne" komentare dobila od sestre.....
![]() Sad mi se jako sviđaju i mislim ih još saditi i u kamenjar.
Tvoj mi šaš lijepo napreduje a mislila sam da je gecrk i znaš šta doć ću ti vidjet ovaj "neugledni" kamenjar kad bude rascvaten od silnog sjemenja.....
I da si mi došla u petak jer će bit inače
![]() Čega san se nadrobila
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Naravno - dolazim kod tebe. Samo sam vidjela konobu, a sad ću je do detalja proučiti. Ja ti sadim sve više biljke koje ne traže puno vode. Ono što raste kom MKM - rast će i kod mene.
Ima cvijeća čije sličice i ja gledam po vašim vrtovima i divim se, a kad smo ostali sami na našoj adresi takve sam bacala nemilice.
Valjda se s vremenom ukusi mijenjaju.
I slobodno navrati kad god hoćeš - tu sam!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, vrt ti je prekrasan!!!
Sve mi je lijepo, ali kada sam vidjela koliko ćeš imati campanula, pa to će biti odmor za oči.
Daj mi napiši za feliciju, da li joj treba više ili manje sunca? Ti vidim imaš jako dobro iskustvo sa njima, prekrasno ti cvjetaju.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ola, Hoya! Kao i obično, i zadnje slike su me oduševile. I meni one tvoje vaze uopće nisu izgledale suhoparno, kao što si rekla. Pa i zeleno je lijepa boja, ne mora bit sve šareno!
|
|
![]() |
|
Proljeće i ja se učim. Dobila sam je prošle godine na jesen i smrzla mi je, a onda mi je dobra dušica poslala ovu predivnu. Da samo znaš kako je mazim. Na suncu mi je cijelo jutro i svaku večer je zalijem - i to je to! bigmamma - kako da mi vrt ostane zelen kraj svih vas
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |