Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 67> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divna ti je ova prica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Joj kako bih ja rado imala puno klematisa, još više ruža, samo milion hosta ili heucera, i tako redom, no kod mene jedna velika svaštara, pa baš bi fino pasao ovaj tvoj klematis. ha-ha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Danas se javljam sa pričom o clematisu!
Jednog jutra odlučio sam polako otvoriti svoje latice:
![]() ![]() Sunce me nije milovalo pa sam se duuuugo vremena otvarao:
![]() I napokon evo me okupan današnjom proljetnom kišicom:
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Potpisujem babu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija vrt za časopis.
Predivno sve. Uredno, rascvjetano, imaš svakakvog cvijeća, pol ga i ne poznam.
Jednom rječju d i v n o!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a divote u tebe...
![]() stvarno prekrasno izgleda - sve, ama baš sve i ne znam što bi izdvojila prekokrasno ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Gio - vjerujem da si u pravu! To je delosperma!
Jagoda - sviđa mi se tvoj prijedlog. Kad ocvjetaju spremim ti malo žutih niskih!
triša - dobila sam jaku kokurenciju (muhlenbergia je iz središnje Istre također) mislim da se ne mogu mjeriti s njime!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergenia, prelijepe boje tvog vrta stigle i do mog oka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je najljepši dio naše središnje Istre, i ja se ne mičem iz tvog dvorišta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma vidi ti nje,nikad joj dosta sunca, imeni se sviđa cvijet seduma,baš je simpa |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Maslina ima predivan cvjetni tepih ,a taj sedum u zidu,kao da je kamen procvjetao,jorgovan,galoperi,božur..........prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergenija prekrasno ti je cvijeće...Jako je lijepo iskombinirano, lijepe boje, sve bujno....Čitam da tražiš bijeli jorgovan, mogu ti počupati kakvu mladicu ako želiš....Ja se preporučam za žute niske perunike, obzirom da nemam puno mjesta bile bi idealne da popune neke male praznine.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koliko ljepote na jednom mjestu
![]() I ja bi bila tvoja maslina, kako joj je lipo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je divan cvjetic saxifrage,vauuu,floksici prepreslatki,taj zuti cvjetic seduma dal nije zuta delosperma?bas mi lici
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW predivno oduševljeno sam gledala tvoj vrt ali ovaj vanjski kamenjar me oborio s nogu !!!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uživala sam na ovom jakom suncu, čak se i na slikama vidi da je jako, i sada mogu ići spavati, a naj sika mi je ova sa žutim sedumom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Imam dojam da nije kod tebe samo božur u punom cvatu Bergenija, već puno toga više.Ali uz svu cvjetnu raskoš ovaj puta moram jednostavno izdvojiti ovaj prekrasni rascvijetali sedum u zidu
![]() |
|
![]() |
|
Na zapovijed niho! - Cvijeće ispod male masline-
![]() - saxifraga -
![]() - phlox -
![]() ![]() ![]() U zidu procvjetao ovaj sedum:
![]() Cvijet jorgovana širi se cijelim kamenjarom:
![]() Božur je u punom cvatu;
![]() Perunike nešto kasne ove godine. Cvatu samo ove ljubičaste (od visokih)
![]() I za kraj malo žutih niskih;
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
požuriiiiiiiiiii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |