Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 272>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 18:25
Krasno Hoya. Ali najljepši je taj obiteljski zajednički rad. Jesi ti vođa,ali svi skupa pridonosite da vam je vrt Thumbs%20UpClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 18:46
Ma ja više ne znam što bi pisala, stalno se ponavljam s onim prekrasno, divno. A glupo mi je pogledati, a ne javiti se
Morat ću pronaći neke prigodne stihove, kad već sama ne znam pisati pjesme.

Drago mi je da se pored svih ostalih dobro drže i moje biljčice.

Agava stricta je prekrasna. Još jednom ti hvala na njoj.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:21
Predivne slikesmile99.
Na jednoj je crveni auto, u prvi mah sam mislila da si mene slikala kad sam ti se prikradala kućiLOL

Vidim i kod tebe je akcija u vrtusmile161 prave se gredice za povrtaljke. I ja sam danas bila vrjedna, evo ne mogu se pomjeriti iz fotelje a prsti mi drhte da rječ par puta moram pretipkati (promašim slovo)LOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 21:29
Kad se male ruke slože sve se može, sve se može............
smile141za složnu ekipu!
Tvoj vrt je prekrasna!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:10
dakle...Hoya pa imala sam šta i gledati i diviti se Thumbs%20Up vratila se fajn unatrag i tek sad pročitam kakve si sve probleme imala, svaka čast što sve stižeš Clap
drago mi je što sam barem malkice doprinjela ovoj ljepoti Wink
alstromerije više neću prijavljivati..odustajem jer očito me ne vole...presadila sam ih van i ništa se ne događa i čeprkala sam i čini se sve ok, ali u zemlji LOL rađe uživam u tvojima na slikicama kada ih staviš Big%20smile

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:42
Moje alstroemerije prošlu godinu nisu cvjetale. Pola ih se smrzlo ( tih pola su plitko posađene), pola su preživjele ( nisam ih trebala dirati ali sam morala).

Uvjeti kod Hoje su propusna zemlja ( crvenica- znači nekisela puna vapna), redovito zaljevanje i djelom dana sjena.
Ispravi me Hoja ako sam što pogrješila, učiteljicesmile176.
Možda traže baš takve uvjeteEmbarrassed

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:56
prekrasnosmile55je sve što sam vidjela!
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:11
Hoya,sve buja kod tebe,čak i tvoje alstromerie kod mene!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 00:17
Već se ponavljam, ti si jedna velika vrijednica i sve ti je prelijepo. A vrijedne ruke tvoje ekipe pripomažu da sve bude još lijepše.
Sve ti buja i cvate i širi se velikom brzinom. Zaista ti je teren dobar, ali bez tvojih vrijednih ruku ništa ne bi vrijedio. Svaka ti čast Hoya

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 06:51
Evo i mene k tebi! Vrijedno i marljivo bilo je kod vas ovog vikenda. Tvoj je vrt uvijek lijep i uvijek volim doći u posjetu, a sada ti s veseljam javljam da su mi niknule , zasad, tri alstromerije.  Smile  Ali mi ih nekaj gricka - puževi ili neki kukci, ne znam!!??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 11:41
Primorka, kad odem u tvoj vrt sijećam se svojeg dvorišta nekada. U biti, da nemam slika nebi ni znala što sam kroz godine promijenila.

bako, otok, bergenija, smrcko, konetsaa, anči, Lora, rain, anaida smile78

A sad da kažem za alstroemerie: Meni rastu i u dubokoj zemlji i na kamenitom dijelu, a kod MKM rastu iz golog kamena i kod nje one svoje rizome pružaju izmedu grota. Dakle - nema pravila.
Zaljevanje: Ako ih zalijete bit će bujnije, ako ih zaboravite zaljevati živjet će, manje će se širiti, ali neće zbog toga uvenuti.
Jedino što ja svima napominjem: Kod presađivanja u početku umjereno i štedljivo zaljevati. 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 12:02
Hoya, baš si me razveselila, vrt je čaroban, naravno sve kod tebe cvjeta i zaslužila si, a baš me raduje što imaš i feliciju, malo plavo-preslatko.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 12:26
Stiglo lijepo vrijeme i ja opet uživam u tvom cvjetnom okruženju, neću ništa izdvajati, sve mi je prelijepo. Uvijek kad obilazim tvoj i ostale forumske vrtove prva misao mi je .... kad sve ovo stignete napraviti?!!!!.smile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 13:50
Lijepo je vidjeti vas sve zajedno na okupu u vrtu.
A tvoj vrt je zaista predivan i božanstven u jednostavnosti.
Hvala za alstromerie, ali sam jako razočarana zbog mojih.
Možda im jednostavno treba duže vremena.
Lijepi pozdrav
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 14:28

Triša, kad sam ek došla na forum i skužila da i ti voliš plavo cvijeće divila sam se tvojoj feliciji. Mislila sam: Kad bi je ja bar ja imala. Evo, imamo je obje i uživamo.

lana2, pitaš se kako stignemo. E pa ja stignem tako da sam psihički na poslu dotučena do te mjere da mi treba vrt da se ispucam. I onda to radim kao stroj!

R. sara danas ide pitar za Senj. Za ostalo se čujemo!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 14:44

FAMOZNO i STRAŠNO LIJEPO su riječi koje ja upotrebljavam kad sad stvarno oduševljena i sad ih sve tu pišem ........ smile71

Kako ste dobro zrihtale prilaz, mislim ovaj kamenjarić, kao ono složeno na brzaka Wink. Opet ću i kod tebe komentirat djeteljine, sve mi se više sviđaju Thumbs%20Up i kod tebe su super ovako u kombinaciji sa njevicom. Ja ih do lani nisam nikad imala u vrtu jer sam mislila da je to onaj drač koji ti izraste po jedan list iz male bijele kapulice i rasije ih se po vrtu na stotine Evil%20Smile,godinama sam se borila s njima. Onda ih je pred par godina moja sestra donesla i posadila uz rub vrta a ja sam ju onako znalački Wink, ispljuvala neka to odmah iskopa jer se toga neće rješit nikad i da je to drač i sr....nje. Naravno da je to ostalo u vrtu i lijepo raslo i cvalo.......
Lani sam i ja posadila dvije od Triše i jednu od Dude....ne moram ti ni pisati kakve sam "krasne" komentare dobila od sestre..... Wink.
Sad mi se jako sviđaju i mislim ih još saditi i u kamenjar.

Tvoj mi šaš lijepo napreduje a mislila sam da je gecrk i znaš šta doć ću ti vidjet ovaj "neugledni" kamenjar kad bude rascvaten od silnog sjemenja.....

I da si mi došla u petak jer će bit inače smile232

Čega san se nadrobila Wink,   Boh i se....smile113
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 14:48

Naravno - dolazim kod tebe. Samo sam vidjela konobu, a sad ću je do detalja proučiti.

Ja ti sadim sve više biljke koje ne traže puno vode. Ono što raste kom MKM - rast će i kod mene.
Ima cvijeća čije sličice i ja gledam po vašim vrtovima i divim se, a kad smo ostali sami na našoj adresi takve sam bacala nemilice.
Valjda se s vremenom ukusi mijenjaju.

I slobodno navrati kad god hoćeš - tu sam!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:14
Hoya, vrt ti je prekrasan!!!

Sve mi je lijepo, ali kada sam vidjela koliko ćeš imati campanula, pa to će biti odmor za oči.

Daj mi napiši za feliciju, da li joj treba više ili manje sunca? Ti vidim imaš jako dobro iskustvo sa njima, prekrasno ti cvjetaju.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 14:33
Ola, Hoya! Kao i obično, i zadnje slike su me oduševile. I meni one tvoje vaze uopće nisu izgledale suhoparno, kao što si rekla. Pa i zeleno je lijepa boja, ne mora bit sve šareno!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:06

Proljeće i ja se učim. Dobila sam je prošle godine na jesen i smrzla mi je, a onda mi je dobra dušica poslala ovu predivnu. Da samo znaš kako je mazim. Na suncu mi je cijelo jutro i svaku večer je zalijem - i to je to!

bigmamma - kako da mi vrt ostane zelen kraj svih vas Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.