Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 67> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo Bergenija, kod tebe sve cvate, vatromet boja. Moje perunike tek se počele otvarati, sve nekako zakasnilo ovo proljeće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nevena M. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Prekrasno, dok god gledam vaše prekrasne vrtove nemam hrabrosti niti jednu slikicu staviti iako obožavam cvijeće. Možda za par godina...
![]() Svaka čast!!! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tačno kao što Bakabea kaže predivan vatromet boja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bergenija stvarno imas carski vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravi pravcati raj na zemlji
![]() Preživio mi tvoj žednjak ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divota i krasota
![]() sjećam se tvoje masline pod snijegom jel to bilo kod tebe.. a gle sada čuda.. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala dragi cvjetoljupci!
![]() Sad je pravi užitak šetati vrtom jer svaki dan se otvara pokoji novi cvjetak! Stoga ubrzo slijede nove sličice! Do tada pozzzz
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
požuriiiiiiiiiii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na zapovijed niho! - Cvijeće ispod male masline-
![]() - saxifraga -
![]() - phlox -
![]() ![]() ![]() U zidu procvjetao ovaj sedum:
![]() Cvijet jorgovana širi se cijelim kamenjarom:
![]() Božur je u punom cvatu;
![]() Perunike nešto kasne ove godine. Cvatu samo ove ljubičaste (od visokih)
![]() I za kraj malo žutih niskih;
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Imam dojam da nije kod tebe samo božur u punom cvatu Bergenija, već puno toga više.Ali uz svu cvjetnu raskoš ovaj puta moram jednostavno izdvojiti ovaj prekrasni rascvijetali sedum u zidu
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uživala sam na ovom jakom suncu, čak se i na slikama vidi da je jako, i sada mogu ići spavati, a naj sika mi je ova sa žutim sedumom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW predivno oduševljeno sam gledala tvoj vrt ali ovaj vanjski kamenjar me oborio s nogu !!!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je divan cvjetic saxifrage,vauuu,floksici prepreslatki,taj zuti cvjetic seduma dal nije zuta delosperma?bas mi lici
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koliko ljepote na jednom mjestu
![]() I ja bi bila tvoja maslina, kako joj je lipo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergenija prekrasno ti je cvijeće...Jako je lijepo iskombinirano, lijepe boje, sve bujno....Čitam da tražiš bijeli jorgovan, mogu ti počupati kakvu mladicu ako želiš....Ja se preporučam za žute niske perunike, obzirom da nemam puno mjesta bile bi idealne da popune neke male praznine.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Maslina ima predivan cvjetni tepih ,a taj sedum u zidu,kao da je kamen procvjetao,jorgovan,galoperi,božur..........prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma vidi ti nje,nikad joj dosta sunca, imeni se sviđa cvijet seduma,baš je simpa |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je najljepši dio naše središnje Istre, i ja se ne mičem iz tvog dvorišta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergenia, prelijepe boje tvog vrta stigle i do mog oka!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Gio - vjerujem da si u pravu! To je delosperma!
Jagoda - sviđa mi se tvoj prijedlog. Kad ocvjetaju spremim ti malo žutih niskih!
triša - dobila sam jaku kokurenciju (muhlenbergia je iz središnje Istre također) mislim da se ne mogu mjeriti s njime!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |