Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiko,carice od stakla,hvala ti
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Saritice nema me par dana,novosti su tu.Bravo carice od kutija,hvaliti jednu a ne drugu nije pravedno,obje su mrak,ali malkice prva ima prednost,ima mi neki detalj na njoj poznat.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala draga mare-n.trudim se
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlične su ti ove okrugle kutije.......dobar izbor motiva i super dorađena vanjska strana kutije.......to volim,kad je sve zaokružena cjelina.....
![]() |
|
![]() |
|
svima velika hvala na posjeti...divne ste
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasne su ti ove kutije, jednostavno: PREKRASNE!!!!
I ona s neobičnim stablom iova zadnja s plesačicama! ![]() ![]() ![]() Ova zadnja slika...nju sam i ja od nekud skinula i stalno mi stoji na čekanju za negdje upotrijebit, al nisam baš imala ideja. Ti, svakako, jesi. Imam još nekih slika koje su mi posebno drage..ono što si napisala za printeve...ja tek kad sam to pročitala otkrila tu temu.....ufff, sramote! ![]() Sad mi je palo na pamet, da stavim tamo neke slike, čim uhvatim vremena...možda ti se koja svidi, pa napraviš s njom nešto ovako. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Prekrasno, ove balerine samo šta ne polete.. Prekrasno..
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga sarita dugo nisam vidjela nešto po mome ukusu, ova kutija je predivna, gdje si samo našla ovu sliku
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
iz tvoje kućne radionice samo najljepše stvari izlaze!balerinica je slatka,prekrasna!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutija sa motivom balerina! fantastična je,a boje tek.... rubovi kutije su predivno i mastovito ukraseni motivom ljubičica koji se savršeno stapaju sa bojom motiva.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana,Sašai Slavice hvala lijepa na pohvalama,sretna sam radi toga.Slavice draga,sve ove printeve sam nasla na nasem forumu..upustva za rad i savjeti-printevi za decoupage i ideje za decoupage.Ponekad setajuci po inernetu naletim na neku lijepufotku,memoriram i upotrijebim za predmet gdje mislim da mi pase.
|
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro Saro,stalno se divim tim tvojim radovima ali otkri tajnu sa koje to stranice izvlačiš te predivne printeve!tako dobro uskladiš motive,boje da svaki put ostanem bez teksta kad ugledam tvoj rad!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sara prekrasna kutija, lijep motiv i predivne boje!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tek sad ugledah da sam postala mladi grm huuuura,bravo ja.
|
|
|
|
![]() |
|
saara,hvala lijepa na komentaru
![]() |
|
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ova kutija zadnja mi je najljepša koju sam nakon dugo vremena vidjela. Oduševljena sam. Ako je prodaješ molim te javi mi se na pp. Savršena je.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |