Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 67> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar je cijeli rascvjetan sa prekrasnim cvjetnicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergenija prekrasno ti je cvijeće, tako bujno i bogato...Posebno mi se sviđaju lupinusi, koji meni nikako da uspiju cvjetati...Imala sam nekoliko pokušaja ali bez uspjeha..I ove sam ih godine posijala, još su mali...Kakve su ti boje alstromerije, da li iste kao i kod Hoye?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo novih sličica!
Pomalo u kasne sate...............
Kiša lijeva svakodnevno............osjećam se kao da živim u Londonu!
Svugdje ima korova, pa nemojte zamjerit ali jednostavno ne stignem.......
I današnje slikanje je prekinuto zbog kiše!
Najprije nekoliko panoramskih (s balkona):
![]() Maćuhice u visećim posudama se dobro drže, a u njihovom podnožju clematisi. Još su mali pa im ne smetaju! Procvjetao samo Multiblue, a ostali nešto štrajkaju, Pilu i Mr. president. Desno u kutu se vidi klijalište! Dosta toga je niklo, ali dosta toga uopće nije niklo! Vrijeme je da krenem sa presađivanjem ali ne mogu zbog blata!
Pogled na travnjak i kamenjar. Ove godine nisam zadovoljna s travom, puna je korova i nema lijepu tamno zelenu boju:
![]() Nekoliko sličica iz kamenjara u dvorištu.
- arenaria montana -
![]() - niski zvončići -
![]() - pomalo svega i svačega - armeria maritima, lithodora, karanfilići.... -
![]() - ukrasna trava, gipsophila repens i armeria maritima..... -
![]() - počeli su cvjetati karanfilići koji mirišu - meni najdraži:
![]() - heuchera u posudi -
![]() U vanjskom kamenjaru je prava džungla. Biljke rastu ko lude....... Moram to malo urediti, ali mi vrijeme ne dopušta!
Perunike su u cvatu, za sada prevladavaju ljubičaste, plave i žute:
![]() ![]() ![]() - lupinusi -
![]() - timijan, armeria i gipsophila -
![]() - rožac je sada najljepši -
![]() - smilje -
![]() - mlječika cvate već mjesecima i uvijek je lijepa -
![]() - jedna crvenolisna heuchera okružena saponariom i cerastiumom -
![]() - i tu su karanfilići puni pupova i samo čekaju malo sunca da procvjetaju -
![]() - alstroemerie -
![]() - petoprsta -
![]() - jedan pakujac, koji je prošle godine kupljen u decori, još je malo slabašan, ali bitno je da je procvao jer lanjske godine nije -
![]() - za kraj suhe ružice koje sam nabavila u uresu prije par dana- smjestila sam i h u podnožje jedne lagerstroemie. Nadam se da će im odgovarati -
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Čekamo nove slikice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sorry nisam imala namjeru pametovati..samo odgovoriti na pitanje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Već je bilo vrijeme, da sa svojim klimavim nogama došetam i do tebe.....Ne mogu zamisliti da sam sve ovo mogla propustiti. Predivan rascvjetani vrt, raskoš boja.......prelijepe kombinacije Nemam riječi da izrazim svoje oduševljenje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vrt je fantastičan, a clematisi su san snova! Praznik za oči!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponovna šetnja tvojim vrtom... prelistavanje stranica unazad... zastajkujem... divim se ... učim...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoje cvijeće je pravi ukras cjelog tvog malog mjesta. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ok, dogovoreno!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad budem išla kod njegove tete u Bariće!
|
|
![]() |
|
Hoya, morat ćete doć u Kaliforniju, kod mene! Nema druge.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas sam šetala tvojim vrtom sa MM. Ipak je to vrt u njegovoj Kalifoniji. Pravio se važan kao da je njegov
![]() Toliko cvijeća, tako lijepo i skladno posloženo, uredno, i diskretno i raskošno ...
Bergenija - fantastično !
|
|
![]() |
|
Hvala dragi moji cvjetoljupci!
Kontessa -
![]() Muhlenbergia - masline u mom dvorištu se nisu smrzle ali one na jednoj njivi jesu (samo neke na svu sreću). Ali to je normalno kod nas. Svekar stalno pokušava zasaditi nove. Tako jedno par godina sve bude super, pa dođe jača zima i smrznu se pa ih otpile do dna..............itd
![]() Anaida, Mira, ivna, gioia, lantana, anči, OTOK, stefkaja -
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Divni klematisi,kod K.multi blue bude sve više punjeni cvijet kako stari.Da li su vam stradale masline ove zime?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergić, predivno je riječ koju jako često kod tebe upotrebljavam. Već na onoj slici masline pogled mi je bježao u desni kut prema kamenjaru....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoji klematisi su prekrasni,a viegela svu svoju raskoš pokazala,ma i sve drugo,sve mi je pre-predivno
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergi, tvoje dvorište konstantno oduševljava, clematisi su fenomenalni
![]() da ne zaboravim...vidjela sam da si pitala za cobeu...stavi ju na sunčano mjesto, možeš i u vrt, ali kontinentalnu zimu neće preživjeti vani, moja je preživjela u kući i sad sam ju preselila u vrt...nadam se da joj neće biti stresno preseljenje |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Došla, vidjela i ponovno ostala paf
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nastavak price puno mi se dopao
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |