Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 67> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je predivno al ova p
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW sve ti je ljepše i ljepše.....evo danas nam proviruje i sunce......sad će bit još ljepše.
Za travu se slažem s tobom, ne znam da li joj škodi previše kiše, kod mene već rastu gljive u travi i puna je onih ljigavih naslaga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kud god pogledaš, ljepota! Ne znam da li je njegovanija trava ili cvijeće...Prekrasno! Uživala sam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila u šetnji tvojim prelijepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opet sam prošetala tvojim vrtom i naravno uživala. Stalno gledam kamenjar, krasan je. Koliko je velik?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Znači uree za travu! Probat ću i to (ove godine samo joj dodala samo konjskog gnojiva, ali to je bilo prije mjesec dana) Thanks Lantana! Ivna, Medvjed, Triša, Anaida, .......hvala
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opet sam jedva dočekala nove slike, kao i uvijek tvoj kamenjar je prekrasan
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ta se ljepota ne može opisati riječima, uživam gledajući predivne slike tvog cvijeća i samo da znaš uvijek si nam na "tapetu", ne prođe niti jedno druženje da netko ne pita: "Ma jeste li vidjeli Bergenijino cvijeće"?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno, znam da već svima ove riječi pohvale zvuče "ofucano" ali stvarno imaš vrt koji ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, to je bar moje skromno mišljenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivan ti je vrt, vjerujem da je miris koji se tamo širi za poludit. Svaka čast
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Bergi, i kod nas pada li pada (ali počelo je tek prije 2 dana tako da sam zahvalna za sunčane dane koje smo prije toga imali). No, moram ti reći da biljkice kod tebe divno izgledaju! Koliko ljepote u kamenjarima... Moje biljke u kamenjaru su puno manje od tvojih i zato tvoj kamenjar sa žudnjom gledam te čekam da prođu godine kako bi se i moje biljkice što više razrasle! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala curke! Drago mi je da vam se sviđa!
Ni danas nisam čistila korov jer pada kiša cijeli dan. Zaista čudno, zar ne (pada konstantno već 15 dana
![]() Svima koji šećete mojim vrtom -
![]() Samo da jagodi odgovorim da su alstroemerije iste kao hoyine, znam da ih ima u puno boja ali još nisam naletjela na njih, ako bude prilike - moje su! Jako mi sviđaju jer ne iziskuju nikakvu njegu!
A, da isto kažem - ako netko želi ovih karanfilića koje vidite na slikama (svijetlo ružičasti i mirisni) drage volje ću vam ih poslati jer ih imam previše i moram ih prorijediti, zato javite se!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prava raskoš od cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja vidjela sve i odusevila se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Divota, a travke i korova, malo, malo ... Šta da ti izdvajam? Ništa, jer ti je sve jedna predivna skladna cjelina! To je Bergenijino dvorište!
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Jooooj,Bergenija,divota!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja se tamna pripremila da se derem
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dok sam čitala tvoj upis otvorila se prva slika i onda sam shvatila... otvaraju mi se jako polako. Pa sam sa strane odigrala partiju karata
![]() ![]() Pa zbilja bi bila šteta da ih nisam mogla vidjeti.
Takav raskošan vrt!
Bergenija prepredivno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš šteta Baka što ne vidiš slike jer su prelijepe.
Koja raskoš! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam došla, ali ne vidim ni jednu sliku!
![]() Nikad do sad nisam imala problem kod tebe a sad ne vidim ni ove ni one stranicu (ili dvije) prije! Nadam se da je nešto prolazno kod mene!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |