Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 67> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam jedva dočekala nove slike, kao i uvijek tvoj kamenjar je prekrasan
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Znači uree za travu! Probat ću i to (ove godine samo joj dodala samo konjskog gnojiva, ali to je bilo prije mjesec dana) Thanks Lantana! Ivna, Medvjed, Triša, Anaida, .......hvala
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opet sam prošetala tvojim vrtom i naravno uživala. Stalno gledam kamenjar, krasan je. Koliko je velik?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila u šetnji tvojim prelijepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kud god pogledaš, ljepota! Ne znam da li je njegovanija trava ili cvijeće...Prekrasno! Uživala sam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW sve ti je ljepše i ljepše.....evo danas nam proviruje i sunce......sad će bit još ljepše.
Za travu se slažem s tobom, ne znam da li joj škodi previše kiše, kod mene već rastu gljive u travi i puna je onih ljigavih naslaga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve je predivno al ova p
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ma tko nebi ostao paf na ovu ljepotu. Kukaš na travu, a ja se tri puta vraćala ne bi li vidjela neki nedostatak i ništa. Sve mi lijepo pa se opet moram malo vratiti i još barem jednom škicnuti.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
opće je poznato da sam fan tvojeg vrta i kamenjara.
Ovo je pravo savršenstvo, ne može postojati ništa efektnije, raskošnije od ovoga. Zaista si neizmerno maestralna u svojoj kreativnosti.
Zaluđena sam. Vrt je toliko beskrajno očaravajući da bih mogla u njemu provesti sate i sate, daleko mi Istra mila.
Moje iskreno divljenje i poštovanje draga Bergenija!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bergi, briši poruke , pišem pisamce i onda ćorak....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Raskošno, bujno, prekrasno... I tako bih mogla do sutra...
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Crvnolisni oxalis je stigao danas. Kako je lijep!! Znam da se na cvijeću ne zahvaljuje, ali moram napisati koliko sam se obradovala. Odmah sam ga posadila u posudu i stavila u duboku hladovinu.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lucy, baš mi je drago da je stiglo! Sretno s uzgojem! Dosta je toga novoga u vrtu, ali sam u maloj vremenskoj stisci! Obećajem uskoro slikice!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zaista je užitak prošetati tvojim vrtom i pogledati tvoje bogato, lijepo cvijeće.
|
|
![]() |
|
Evo me sa novim slikicama.
Par panoramskih iz vanjskog kamenjara:
- ova je s naglaskom na perunike -
![]() - u ovoj se vidi svega pomalo ( karanfilići, lupinus i centranthus...)
![]() Pojedninačno situacija je ovakva:
-plave perunike prve godine kod mene:
![]() - žuto - plave perunike (njih imam najviše )
![]() ![]() - baka beina perunika (još se nije sasvim otvorila ali nisam mogla čekati da se u potpunosti otvori, moram vam ju pokazati)
![]() Ove godine su mi procvjetala dva lupinusa:
- ljubičasti
![]() - i ružičasti:
![]() Grmić ceanotusa je svake godine veći, bujniji, jednostavno ljepši:
![]() ![]() ![]() I digitalisi cvjetaju prvi put kod mene( u pozadini je tepih od origana):
![]() - još malo irisa u plavoj, bijeloj i žutoj boji:
slikano odozgo -
![]() - i slikano odozdo -
![]() - karanfilići su počeli cvjetati ( ima na stotinu mjesta)
![]() Moje ruže s kapljicama kiše:
![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj, procvao je clematis piilu:
![]() i ......moje milion bels u dvije boje:
![]() Do novih slikica --bye, bye...
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
meni su oči ispale.. gledam ovih prvih par slika već par minuta. zaista prelijepo. a tek ruže. ni clemantis ne zaostaje. prava rapsodija kod tebe!
pozdrav! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I meni su oči ispale iako već jedva gledam, ali ovo nisam htjela propustiti! Predivno, prekrasno ! |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je sve..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Baka Beina perunika je predivna,milionbels presladak...klematis,ruze
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |