Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 67> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergi, pogled na kamenjar oduševljava i teško je bilo šta izdvojiti
![]() sve je bujno i rascvjetano ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
O, pa kod tebe u vrtu prava rascvjetana bajka.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bergenia, stvarno su ti famozne perunike, prelijepo si to poslikala i pokazala nam. Pillu je prelijep, a bome niti ruže ne zaostaju. Sjedni, odličan!!!!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Od prve do zadnje stranice, sve je
![]() Nešto prekrasno!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Anči- kamenjar je na jako strmom terenu! Dovezeno je jako puno kamenja koje MM slagao i tako napravio terase. Još uvijek se zna dogoditi za vrijeme ljetnih oluja da voda odnese zemlju ali se to sanira............i tako sve dok biljke ne zgusnu prostor! To ti je suživot biljaka, kamena i zemlje!
Svim cvjetoljupcima koji šećete mojim vrtom -
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Imam osjećaj na prvoj slici da je jako strmo u tvom vrtu ,kako to držiš pod kontrolim ?Krasne su mi perunike,ruže su predivnih boja ,a clematis je moja ljubav
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja znam unaprijed čim vidim slike da ću se oduševiti, perunike, ruže, klematis sve je super, ali kamenjar je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Baka Beina perunika je predivna,milionbels presladak...klematis,ruze
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je sve..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I meni su oči ispale iako već jedva gledam, ali ovo nisam htjela propustiti! Predivno, prekrasno ! |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
meni su oči ispale.. gledam ovih prvih par slika već par minuta. zaista prelijepo. a tek ruže. ni clemantis ne zaostaje. prava rapsodija kod tebe!
pozdrav! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo me sa novim slikicama.
Par panoramskih iz vanjskog kamenjara:
- ova je s naglaskom na perunike -
![]() - u ovoj se vidi svega pomalo ( karanfilići, lupinus i centranthus...)
![]() Pojedninačno situacija je ovakva:
-plave perunike prve godine kod mene:
![]() - žuto - plave perunike (njih imam najviše )
![]() ![]() - baka beina perunika (još se nije sasvim otvorila ali nisam mogla čekati da se u potpunosti otvori, moram vam ju pokazati)
![]() Ove godine su mi procvjetala dva lupinusa:
- ljubičasti
![]() - i ružičasti:
![]() Grmić ceanotusa je svake godine veći, bujniji, jednostavno ljepši:
![]() ![]() ![]() I digitalisi cvjetaju prvi put kod mene( u pozadini je tepih od origana):
![]() - još malo irisa u plavoj, bijeloj i žutoj boji:
slikano odozgo -
![]() - i slikano odozdo -
![]() - karanfilići su počeli cvjetati ( ima na stotinu mjesta)
![]() Moje ruže s kapljicama kiše:
![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj, procvao je clematis piilu:
![]() i ......moje milion bels u dvije boje:
![]() Do novih slikica --bye, bye...
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zaista je užitak prošetati tvojim vrtom i pogledati tvoje bogato, lijepo cvijeće.
|
|
![]() |
|
Lucy, baš mi je drago da je stiglo! Sretno s uzgojem! Dosta je toga novoga u vrtu, ali sam u maloj vremenskoj stisci! Obećajem uskoro slikice!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Crvnolisni oxalis je stigao danas. Kako je lijep!! Znam da se na cvijeću ne zahvaljuje, ali moram napisati koliko sam se obradovala. Odmah sam ga posadila u posudu i stavila u duboku hladovinu.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Raskošno, bujno, prekrasno... I tako bih mogla do sutra...
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bergi, briši poruke , pišem pisamce i onda ćorak....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
opće je poznato da sam fan tvojeg vrta i kamenjara.
Ovo je pravo savršenstvo, ne može postojati ništa efektnije, raskošnije od ovoga. Zaista si neizmerno maestralna u svojoj kreativnosti.
Zaluđena sam. Vrt je toliko beskrajno očaravajući da bih mogla u njemu provesti sate i sate, daleko mi Istra mila.
Moje iskreno divljenje i poštovanje draga Bergenija!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ma tko nebi ostao paf na ovu ljepotu. Kukaš na travu, a ja se tri puta vraćala ne bi li vidjela neki nedostatak i ništa. Sve mi lijepo pa se opet moram malo vratiti i još barem jednom škicnuti.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |