Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 151> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivna je tvoja oaza...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Istina je Inox, ovdje sam tek osam mjeseci, a kao da sam oduvijek! Tu novu dimenziju življenja koju ste otkrili Cimi i ti, ja tek otkrivam, a već mi izgleda kao da otkrivam vlastiti raj! ![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Svratih malo u Tvoju oazu gdje, kako kažeš, najbrižljivije njeguješ mir. Misty uspijeva Ti, uspijeva. Sluti se da si ga i sama našla pa puštaš da se lagano prelijeva u Tvoj vrt. Vidi se i osjeća se da tu vlada jedna fina harmonija u čijoj ćeš ugodnoj melodiji, kad sve stasa, uživati idućih godina. Vjerujem da ćeš i Ti u zagrljaju prirode svoga vrta otkriti jednu novu dimenziju življenja kao što se to dogodilo Cimi i meni u "našem raju".
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toplo se nadam da će htjeti zamjeniti svoje plavo okružje ovim zelenim ![]() Moram pronaći teglu za mladu maslinu, makar je žilava, teško da bi mogla podnijeti ovu zimu. Noćas sam je sanjala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro mi je poznat taj osjećaj kad otvoriš Lantanin paket. Znam da si uživala, a tek kad se biljčice udomaće i počnu rasti ......
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nema razloga za brigu Medo, fotić imaš, znalaca je ovdje ko u priči, a znaš da ja stalno pratim što se događa u tvom vrtu i da ću rado pomoći ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovaj vrt imam tek osam mjeseci, proći će godine dok se približim nekim od vrtova kojima se ovdje divim. Najljepše u njemu je upravo ono što su mi vješte vrtlarice s ovog foruma nesebično odvojile iz svojih vrtova, pa kako da to ne volim i ne cijenim?? A nema sretnije ljubavi nego što je ljubav prema cvijeću, ono sve uzvraća, pa čak i kad ode znaš da će se vratiti ![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Bila sam nekoliko puta kod tebe ali nikako da nešto napišem. Strahovito osjećam bujicu tvojih osjećaja. Ti si ko tempirana bomba osjećaja pa kad to pretočiš u vrt....jako sam znatiželjna kako ćeš ga oblikovati.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Da, izgleda da sam ja ovaj puta izvukao deblji kraj, barem što se poznavanja bilja tiče. no, ne brinem nimalo jer znam da će se primiti upravo one biljke kojima je namijenjeno da se ukorjene. sve u ovom svijetu ima svoje zašto i zato pa vjerujem da će biti baš onako kako treba, i tebi i meni
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije ni to loša ideja, ovaj put je meni bilo lakše, dalmatinske biljčice poznajem bolje pa su sve već na stalnim mjestima. Možda sam nešto i zbucala, ali uvijek me ovo tješi ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
misty sve je posađeno vani, za sada. napravio sam mali rasadnik u kojem ću sve biljke pustiti da se ukorjene pa onda na jesen presađivati kamo već koja spada. tata takve rasadnike naziva školica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Stefkaja, mali kaktus, predivan je i paket, a još ljepše je u njemu sve ono što se ne vidi
![]() gioia šteta da joj ne možeš osjetiti miris, ali dobro je da je ne vidiš sada kad je skoro već ogoljena u zemlji ![]() medo ja sam sva mokra, ali sve je posađeno! ![]() ![]() Lantana draga, nemoj tugovati, morala sam otići, ali ponijela sam svoju Dalmaciju i posebno Brač u srcu. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Misty skoro si me rastužila s koliko si osjećaja opisala Dalmaciju, naš otok i sve što te na njega podsjeća. Samo ti posadi i neka raste, neka te sjeća na lijepe dane...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Misty, vidim da je i tebe Lantana obradovala predivnim iznenađenjem. Prekrasno je to koliko su ljudi ovdje nesebični i rado dijele svoju sreću s drugima
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ima svega u paketu,a meni bode oci narandzasta ruza
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako si lijeppaket dobila,vrt si sjajno napreduje
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan paket si dobila..
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Danas sam
dobila paket. Veliki paket pun sadnica za moj vrt i pun hrane za moju
dušu. Velik je za oko, ali je i veći od toga jer je u njega stalo i
puno pažnje, dobrote i razumijevanja. Poslala ga je žena koju nikada
nisam srela niti upoznala u stvarnosti, s otoka na kojem sam provela
sva ljeta svog djetinjstva i mladosti.
Split je centar Dalmacije, ali prava Dalmacija, ona iskonska sa svojim mirisima mora, borova, česmine, brnistre, lavande, ruzmarina i (meni najautentičnijeg mirisa) murtile, ta Dalmacija živi na otocima. U ovom paketu stiglo je sve to, malo škrte bračke crvene zemlje, nekoliko reznica s ljubavlju njegovanih ruža (od kojih ova narančasta miriše kao da je još na grmu!), miris murtile ispunio je moj slavonski balkon, a stigao je i pinjol (šiška dalmatinskog bora), nisu izostale ni morske školjkice.. Cijelo popodne gledam, dodirujem i osjećam sve to što je stiglo u ovom paketu, za sve ovo hvala nije dovoljno, a samo to mogu draga Lantana ![]() ![]() Svježina i miris ovih pupoljaka najbolje govore o tome s koliko je srca sve ovo poslano! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rosa čini se da dijelimo sličan ukus, a karanfilići su uistinu prelijepi, mislim da bi pristajali svakom vrtu!
![]() Anaida, Anči, hvala vam što ste i moj skromni vrt posjetile i pohvalile ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lilie draga ja je još nemam, ova slika je iz susjedina vrta, trebat ću se strpiti do jeseni da pokušam zakorijeniti reznicu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |