Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 165> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bromi,kaj nije tritoma ono kaj se sprema procvjetati?
Kak ti se jezerce razbujalo,jedva čekam da lopoč procvate,buš sliknula? |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve ti je jako lijepo, ali fuksija je stvarno predivna
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Jezerce je predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Jezerce je super, izgleda totalno prirodno!
A perunike, fuksije, klematis, hosta-predivni!
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
kako je kod tebe krasno, svaka čast na tako stvorenom cvjetnom okruženju...jezerce, perunike, ma sve ti je prekrasno
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromi, baš sam uživala u šetnji tvojim cvjetnim slikicama. Imaš lijepe irise, fuksija je ljepotica terase, a i svaku slikicu sam sa zanimanjem pogledala. Tvoj vrtić meni je baš nekako blizak, domaći...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Kod tebe su se spojili obilje i ljepota. Lijepo ti je sve uređeno. A naučila sam kod tebe, što vidjeh kod tebe, a to je potporanj za delphiniuma. I ja čekam svog prvog ali mi nije palo na pamet da mu pomognem da se na nešto osloni. Doći ću opet.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne slike,ne mogu se odluciti koja mi je ljepsa
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
super su ti cviječke! Fuksija br.1! Moji delfinijumi još ne cvatu samo điklaju u zrak
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pozdrav svim dragim gošćama u mome malom vrtu
![]() klemtis još cvijeta unatoč vremenskim nepogodama ![]() ![]() cvijet je ogroman ![]() ![]() pošto vam se fuksija sviđa, a čini mi se da je u punom cvijetu evo još malo slikica ![]() ![]() ![]() moram vam pokazati i moj prvi delphinium ![]() ![]() ![]() malo perunika i jezerca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dali netko prepoznaje što će ovo procvijetati ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi izdvojila gornju sliku,savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je prava cvjetna raskoš,kad ti vidiš moj vrt u kojem je džungla,počet ćeš zapomagat
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Iz obilja cvijeća i boja izdvojila bih ovaj dio tvoga vrta.
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
preegzotična fuksija, predivna je zaista, naravno kao i cijeli vrt!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi, kako si se ti lijepo ponovila....prekrasno cvijeće imaš, ali ova fuksija me oduševila!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Draga vrt je bilogorski, ali nipošto mali. Koliko imaš cvijeća i biljkica...pa još i jezerce...
A bugenvilija kao da si negdje na jugu!
I hortenzija ti je počela cvjetati a moje još zelene ni traga od cvjetova!
Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne biljkice! Ali gepek je fenomenalan
![]() sve ostalo je super |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruža u samom pupu se vidi koliko je lijepa,klematisi ,ovi procvjetali su ti divni,jezerce okruženo cvijećem me oduševilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno Bromi, al si mudrica
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |