katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 16171819> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da se ne ponavljam svaki put,b r a v o majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutija je fantastična,koje raspucavanje...
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
btw ta se i prodaje
![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
majstorice svaka čast,kutijica i kovčezić su krasni,mada mi je ovaj zadnji rad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
album je jako lijep bit će veliki gušt gledati slike iz tako lijepog albuma.
Kutija za maramice prekrasna, odlično izvedeno raspucavanje, ma poželim da mi je balav nos pa da mi stalno trebaju maramice iz nje. ![]() Ova okrugla kutija je jako zanimljiva. gdje si je samo nabavila? |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa zar opet nesto novo, prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
šabica u merkatoru isto kao i onu skrinjicu... okrugla kutija je bila nekih 50 kuna
|
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno je ,ova okrugla kutija je stvarno posebna!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo,okrugla kutija sa ovim ruzama fenomenalna.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Samo nastavi ima se što gledati.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ne stignem pratiti sve tvoje radove, kutijica i okrigla skrinjica su preslatke, bravo
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odličan mi je onaj poklon za tetu u vrtiću,sa svim onim detaljima koje si dodavala.
Ove dvije kutije-obje...a šta da kažem..da ponovim odlične...malo mi fali pravih riječi.. ![]() Na prvoj mi se sviđa onaj dodatak-mašnica, koja se tako lipo uklapa,i ne čini je nimalo kičastom-meni super. A okrugla...stvarno je posebna. Ti stvarno krupnim koracima grabiš naprijed! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Brza si kao metak-zar se baš ni malo ne odmaraš? Ova kutija za maramice je stvarno prekrasna,odlično raspucavanje
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasne romantične kutijice...divno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Svakim danom,u svakom pogledu sve više napreduješ čestitke
|
![]() |
|
primjetile ste da me nema bit ce uskoro novih radova kata se priprema za flora art i još ima privatno dosta za radit na anruđbu pa ne stignem stavit slikice.... kroz par dana bit ce sve kaj sam radila...
|
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ćetiri dana ćemo ćamit ćekajući...
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Preuređujem stariju vagu za vaganje pa tražim ovakvog slona za motiv,inače radovi su ti jako lijepi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 16171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |