Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 23:13
Gogić, tvoja stazica u vrtu mi je najljepše šetalište...

Iako poznajem dosta cvijeća, ovaj razbarušeni cvijetak mi je nešto posve novo, nepoznato... LOL

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 09:58
Ovaj vikend sam kosio travu, "ratujući" sa učestalim pljuskovima.
Većinu vremena sam posvetio sadnji presadnica u vrt, bašču i u lonce.
Dobar dio presadnica sam uzgojio sam, a nekih 40tak sadnica sam u subotu kupio na pijacu. Imao sam sreće: čovjek prodavao jeftino, samo da proda. Kuna komad. LOL

1. pogled u friško pokošeni ružičnjak

Sadnja u lonce:

Cijelu situaciju oko sadnje nadgledala je moja mala princeza:

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:06
Veeeelika površina i sve usklađeno ,zeleno i cvjetno,a cvjeća za teglicesmile93Novi cvjet ti se zove"prekrasni repić"Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:07
Kod tebe uvijek krasni prizori.

A kupovina po kuna komad - stvarno isplativa
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:08
No, to je gotova repotraža????
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:37
i ja sam skoro kosila,a koliko vidim opet moram
Lasta i jeste princeza
vrt kao i uvjek divan i uredan

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:47
Princeza je preslatka, vrt sve ljepši, a ovaj sklad je savršen!

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:53
Hvala svima!
Sad sam se sjetio, pa da napomenem:
One ruže, što su u svakom drugom paketu imale po dvije sadnice, su katastrofalno loše. Svaka druga se osušila.

Kupio sam kasnije neke jeftine sadnice ruža uvezene iz Srbije. Bile su nabacane onako u nekoj košari u shoping centru i koštale su 7 kuna.
Te sadnice su savršene, rastu kao sumanute. Sreća da sam ostavio deklaraciju da iduće godine znam od koga da kupim sadnice.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 14:53
Vidim da je netko bio vrijedan ovog vikenda bez obzira na vrijeme!
Na slici prepoznajem karanfiliće kakve imam i ja i miriši sve do mene!
Pokaži nam molim te koju slikicu nakon sadnje u one silne lončiće!
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 15:02
smile227koliko perunika, izgledaju močno tako u skupini.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 15:08
Uz svu ljepotu ja ću se popiknuti na dvije: svježe pokošeni travnjak i one mirisne roza karanfiliće!Big%20smileClap

A slika repića....Bar je kitnjast. Kad meni tako ostane od našeg Spotija, brišem sliku jer i nema rep!LOL
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 16:59
Krasno kao i uvijek
Blago tebi kad si mogao kositi, moj je travnjak previše gust pa se vlaga duže zadržava, a košnja u tim uvjetim šteti kosilici pa ću radije pričekat još jedan dan da se dobro posuši. Bravo za povoljnu kupnju, da se bar kod nas neko sjeti tako malo ponizit cijene...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:51
Gogo,meni se od sveg najviše sviđa Lastica,ima tak nekaj milo u sebi!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:07
Je, a kako je to sve izgledalo dok se posadilo??? Fotke sa stolcima i tačkama su ti ko iz neke BBC-ove serije o vrtlarstvu. A Lasta i ja ćemo se valjda jednom sresti pa da joj onda kažem što mislim o njoj.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:35
O, hvala! Ako u pohvali stoji BBC, onda mi je pohvala posebno draga.
Srest ćete se jednom, ne brini Tongue.

Nisam uspio slikat posađene biljke zbog kiše. Možda danas nađem vremena za fotkanje pa ću sutra objavit slike.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 10:08
Strpljivo čekam LOL
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 13:55
I ja! I redovno pratim!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 17:31
ima nas još...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 10:50
Dok čekamo predložila bih ti nešto za uredno pokošeni travnjak. Tvoje vješte ruke lako bi složile ovaj lijepi i originalni otočić LOL

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 11:01
Dugo te nisam posjetila, ali vidim da ne popuštaš. Imanje ti je sve ljepše i ljepše. Kad smo kod BBC-a, baš me zanim kako bi izgledalo da se natječeš. Ne znam da li si gledao tu seriju, dva vrtlara amatera bi dobila po komad zemlje, sadnice i pribor i jedan dan da to srede. Nislim da bi daleko dogurao. A da li Lastica ima tako mekanu i svilenkastu dlaku kao izgleda na slikama?
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.