Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
O,bakić,bok,kaj šećeš po kiši?
Ja ti se,kad dojdem u šumu biljaka,prvo obeznanim,a onda gurnem nos u svaku,eliminiram ono kaj imam,tražim ono kaj želim,zbrajam i oduzimam i na kraju odnesem gaće na štapu ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Najradije bih ponovila ove zadnje slike, al' ne smijem!
![]() Prekrasne, zanimljive biljke. Imaš oko da uočiš u "šumi" dobar primjerak!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Jagoda,mislim da si u pravu,i ja bum se prema tom sukulentu ponašala kao da je Lithrops,pa kak mi bude,bude.
Triša,bilo je tih Graptića kod Bešlića na štandu,samo još nisu procvali,pa nisu bili baš uočljivi,šteta kaj nisi vidla,ako ti se sviđa. Perla,baš sam ovih dana razgledala jedan diiiivan ,muški vrt.Nema cvjetnog šarenila,samo drveće,puno četinara ,i ukrasno grmlje,trajnice zanimljivog lišća.Čovječe,kaj se može napraviti kombinirajući neobične oblike drveća i lišće,samo tu i tamo koji cvijet,to je čudo,zadivljujuće,fascinantno! Nemojte si zaboraviti kišobran,lijeva ko iz kabla,ja bum gledala kroz prozor vas na svom vrtu!pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasna je kombinacija hortenzija i klematisa, kakti, sukulenti prava uživancija za oko, ali rozi graptopetalum je nešto sjajno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kakva raskoš!
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() Upravo sam jučer klincu, na njegov komentar - opet kiša, rekla da znam nekog tko se tome jaaako veseli. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Super su ti cornusi i bazga i hortenzija i noviteti....Ma sve!!!
Kad želim vidjeti neobične, posebne i rijetke biljke, svratim u tvoj vrt. A nije to često... samo nekoliko puta na dan
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dražesna konbinacija klematisa i hortenzije,noviteti su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Rain predivnih noviteta kod tebe ima....Kaktusi sa Flore su super...Čini mi se da je ovaj treći kaktus jedna vrsta živih kamenčića odn liptopsa(?) jer ja imam takve.Prekrasan ti je i ima lude cvijetove novitet graptopetalum.Gdje si ga kupila?Vidijela sam da imaš i hortenziju penjačicu, kakvi su joj boje cvijetovi, čini mi se bijeli?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Dragi svi,lijepo kaj ste pazili i šetali mojim vrtom dok sam ja uživala u ljepoti i mirisima nikad viđenih biljaka i druženju sa divnim ljudima.
Bila sam i na Flori.Naravno da se nisam mogla vratiti doma praznih ruku.Na štandu gosp.Bešlića sam našla Euphorbiu obesu i dvije biljke na kojima je pisalo samo succulent,baš me začudilo da nema imena i prezimena. Obesa ![]() sukulenti-možda im netko zna ime? ![]() ![]() kupila sam i koprivicu ![]() i irezinu neke nove boje ![]() i variegiranu fuksiju ![]() malo sam i po vrtu sliknula Josephine u punom sjaju ![]() ![]() još jedan klematis je počeo cvasti ![]() isprepleli se klematisi i hortenzija penjačica ![]() ![]() digitalis ![]() Oenothera-noćurak ![]() Cornus florida rainbow ![]() Cornus controversa variegata- obožavani moj ![]() Sambuccus nigra-crna bazga ![]() ![]() Graptopetalum u punom sjaju ![]() veliki kišni pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Volim da svratim jer imas zanimljive i preljepe biljke,i ja im saljem pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve je predivno. Onaj cotinus mi je privukao pažnju. Morat ću malo istražiti o njemu. Volim cvijeće i grmove takve boje listova.
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Čestitam vam na vašem vrtu,imate jako zanimljive i rijetke biljke.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro da si zgrabila Graptopetalum bellum jer je stvarno fantastičan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Graptopetalum bellum, chrystal fountain -
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I od mane sve pohvale za lijepo cvijeće i prelijepa biljke
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam što reći više. Prekrasno cvijeće, najljepše što svakom znaš ime!
![]() Ali i meni je upao u oko onaj posebni graptopetalum!
![]() |
|
![]() |
|
Zvrk,Cotinusu je četvrta godina,kupila sam grančicu od 20cm,a sad je metar i pol.A si vidla zlatni Cotinus?Divan je!
Perla,taj jorgovan i ne naraste više od 1m.A ono prije,pretpostavljam da misliš na Esheverie,sad cvatu.Ove godine sam otkrila biljke sa zanimljivim lišćem,one su cijelu sezonu jednako lijepe,bez obzira na cvatnju. Misty,vidiš ti stričeka googlića,kak on zna kam treba ići! ![]() Hvala na pohvalama ,bum isporučila komplimente biljkicama! |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme ja sam bez riječi.... predivno je sve,jedno ljepše od drugog
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |