Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gogin-zg vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gogin-zg vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 15:25
Dogovoreno, znači ti ne ideš ove godine......

Nadam se cvatu tvojih vrtnih hibiskusa koje si nam dala lani u Buzetu, već su lijepo prolistali...Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:00
Ja došla vidjeti nove sličice,al ništ od toga  Confused
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 00:25
Upravo sam otkrila tvoj vrt i zaista se ugodno iznenadila. Imaš lijepu zbirku biljaka da ti se može pozavidjeti!
Baš me interesiraju i tvoje nove ruže, držim ti fige da dobro krenu i procvjetaju.

Koliko po slici mogu prepoznati, mislim da je ovo gaura.

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:42
Hvala Cimi na posjeti.Ruže koje sam kupila na proljeće dosta se dobro drže neke će i cvijetati druge još stagniraju.na jesen ću kupiti još ruža, naručit ću ih iz Viraga.Tongue    
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:31
Goga, naša slatka plavušica, je tak skromna, da se neće pohvaliti da joj je friško procvala neobična glicinija, da ima prekrasne clematise i još mnogo toga što sam imala sreću uživo vidjeti prije dva dana.
A tek kako je uredila stazice između svojih predivnih gredica...
Gogić, pozdravček
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 22:39
Danas sam imala čast proći ovim prekrasnim vrtom.
Ovo kaj su cure slikale,a i moje slike,ne mogu ni približno dočarati tu ljepotu.Tu nema čega nema....neću više pričati već ubaciti nekoliko slika jer je Goga "škrtica"

pakujci

clematisi

lupinusi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 22:41
Pa stvarno je bilo vrijeme da nam bar netko pokaže tu ljepotu - fantastično.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 22:45
ima tu i prekrasnih ruža.Ja sam samo neke slikala(nije memorije više bilo)

ovakvu gliciniju nisam nikada vidjela,do sada

veigela

delphinium

ovom cveteku nismo uspjeli ime saznati,sramežljiv je

mini alium

To je ukratko od mene.
Hvala Gogi kaj me je pozvala u svoj raj.Uz ovo i ono što se ne vidi na slikama,jako se brzo zaborave susjedi,Goga.
Jooooj,hvala na prefinim jagodama sa i bez šlagasmile79
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 23:13
i opet nije stigla sjesti dvije minute LOL
ma vrtek je fenomenalan i uvijek volim svratiti i vidjeti kaj se novoga rascvalo Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 23:17
 joj, što je tu lijepo....
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 23:46
Zaista se ima što vidjeti!
Hvala shasha na slikicama!
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 07:26
vidim cure da ste uživale, a domaćici pohvale na vrtu - stvarno krasnoThumbs%20Up  , a staze su me oduševile posipane tom obojenom korom. I da žao mi je kaj vam se nisam mogla pridružiti Confused a bit će valjda još prilika ....
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 10:49
Goga, staze su ti za 10+!!! Stvarno imaš botanički vrt!!! Prekrasno!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 10:51
Sve cvijeće je predivnosmile57
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:03
Nije bitno iz kog razloga nam Goga škrtari na fotkama ove bogate kolekcije prekrasnog bilja, ali mora se zahvaliti prvo Kontesi i Retriver Sari a sad i shashi što su nam s krasnim fotografijama omogućile da i mi uživamo u tvom prekrasnom vrtu.

Ovakvu Wisteriu sam vidjela za kupiti u OBI-u i Baumaxu u Varaždinu, cijenu sam zaboravila.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:27
Goga, pa ti imaš botanički vrt....... eh da mi je sad prolistat barem još 20 stranica takve ljepote... i daj nemoj škrtariti,Wink fotić u ruke....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 15:12
Lijep, skladno, rascvjetano, bravo za Gogu i hvala Shashi...Clap
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 16:34
Goga, vrtić je einc A!! Nema čega nema, a sve skladno, a sve lijepo i posebno!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 17:01
smile94prekrasan vrt sa obiljem biljaka, predivno ....hvala shasha na reportaži
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 17:11
cure hvala kaj se opet umjesto mene uslikale vrtek.Tongue.bit će još sličica samo kad odem na godišnji. ..Konte,Frida,Bergenija,Nata07,Macak,Mira021,Tija,Korjenko,Lantana,Anaida baš mi je drago što ste posjetile moj vrtek. Shasha,Konte i Sara nadam se da vam je bilo lijepo kod mene i da ćete opet svratiti.Nata07  žao mi je kaj nisi i ti došla.Korjenko sutra ti šaljem plavi pakujac ,uvalit ću ga Triši.LOL

pusa svimasmile79 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.