Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Medvjede34 bit će još bebica pripremi mjesta u svom vrtiću.kupila sam još crvenih čuvara.ove godine sakupljam čuvare
![]() ![]() ![]() pusa ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Goga vrt ti je
![]() Ne znam šta bih izdvojila, pakujce, klematise, čuvarkuće.
Ipak one penjačice (grmovi, ne znam da li je to loncieria), kameleon, koraljna zvončika, opet pakujci (molba: može li od ovih reznica ili sjeme).
Sviđa mi se onaj grmić crvenih cvjetića sitnih (još ne znam kako da ti pokažem sliku). Kako se zove?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
predivan ti je vrt Goga! hvala na biljčici, za sad je u školici na terasi, ali uskoro će se smjestiti na bregecu.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
vidim da ste opet malo švrljale po vrtu
![]() Konte drugi put obećajem da ću sjediti sa vama duže od 5 minuta.tko je opet kasnio pa smo se morale žuriti. ![]() Ivna baš šteta kaj nisi došla,buš drugi put. ![]() Forzicija 2005,koru sam kupila u baumaxu,vreća od 50 l je 50,00 kn. Baka,vidi kakve ja imam papparazze ![]() Mačak zapisala sam te za pelcere i sjeme pakujca.isporuka će biti na nekoj kavici. ![]() Makk,Mira021,Stefkaja i ostali dođite opet u moj vrt. pusa ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A ja samo kažem:"Bože dragi,lipote!"
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Goga, molim te pelcer ovoga i daj mi molim te uhvati sjeme onog crvenog pakujca. Može? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kaj je to Floraart ili?
![]() ![]() Bome GogaZg tvoj službeni fotograf je obavio sjajan posao. Konačno smo vidjelu svu tvoju skrivenu ljepotu u vrtu u punom sjaju! Prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jooooooj sad mi je nakon ovih slikica još više žao što sam ovo propustila
![]() Ne mogu ništa izdvojiti jer sve mi je preprekrasno! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma nije nam baš bilo nešto ..morat ćemo ponovno doći
![]() ali da idući put sjedneš s nama bar 5 min jer onda i neće biti biljke koju već nismo počupale iz tvog vrteka ![]() nego...ja ovaj dio sa čuvarkućama nisam uopće vidjela ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Divno.........
R.S., izgleda da si otkrila još jedan hobi. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |