Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 71> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej Šmrčkice, još malo pa će opet trebati helikopter za pregled balkona.....
prekrasno i na balkonu i u vrtu, prava si čarobnica
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Smrcko lijepe i vesele boje,i leptirića si slikala
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam uživala u tvojim lijepim biljčicama
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Prekrasno,smrčkić!Fuksija je predivna.Moja bijela od prošle godine nije preživjela...Kupila sam nove,ako ne budu bijele uživat ću u slikama tvoje ljepotice...
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
predivno, vidi se da te cveteki vole
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma baš krasno svega ima a još okružena zelenilom ..divota
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Konačno sam saznala kako mi fuksijica izgleda
![]() ![]() Moj čempresić nikako da presadim, jer nism sredila mjesto gdje treba se smiriti. Već je počeo bježati iz posude ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moja ljepotica
![]() ![]() Novi cvjetić ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hoja nije raj života mi, da samo vidiš kućicu za pomidor odmah bi zbrisala da te ne povežu samnom
![]() ![]() ![]() E Ivna meni treba par dana da u tip-topim mamin vrt, bolesna je te uglavnom cvjetnjak čeka mene da bude sređen. Mama kaže da nakon mene trava ne raste i da to najbolje odradim ![]() ![]() E da ta puzavica, bilo je to ovako. Zove Hoja ![]() ![]() ![]() Savjet za tu zebrinu trans. je da je malo zalijete ureom ili ti florinom 7 jednom mjesečno ( na 20 lit vode jušna žlica đubriva granulica). Pričekati da voda sa đubrivom dobije normalnu tempreraturu, jer urea ohladi vodu. ![]() I još nešto zakidati vrhove da se ne izdužuje i da bi bila žbunolika. Ali vrhove zakidati kad je odgovarajuće dužine. U protivnom biljke se mogu izdužiti i biti ružne. I dobro je uzimati pelcere za iduću godinu, da bi se stalno imala biljka i da ne propadne. Hvala Miro i Forzi ![]() Hvala vam na šetnji kroz moj vrt ![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Šmrckice, balkon ti je opet očito krcat kao da i nije bilo selidbe cveteka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Smrcko predivno,a ova puzica na zadnjoj slici mi je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Raj u vrtu, ali i na balkonu!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Anči
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Malo sam u gužvi ,ali morala sam te posjetiti da ne bih što propustla sve ti je
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Da i zaboravila sam napisati dok mažnjavam cvijeće mami moram joj srediti cijeli vrt tip-top, ništa nema džabali
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Hamara na dobrodošlici i pohvalama
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |