Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kaj je to Floraart ili?
![]() ![]() Bome GogaZg tvoj službeni fotograf je obavio sjajan posao. Konačno smo vidjelu svu tvoju skrivenu ljepotu u vrtu u punom sjaju! Prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Goga, molim te pelcer ovoga i daj mi molim te uhvati sjeme onog crvenog pakujca. Može? |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A ja samo kažem:"Bože dragi,lipote!"
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
vidim da ste opet malo švrljale po vrtu
![]() Konte drugi put obećajem da ću sjediti sa vama duže od 5 minuta.tko je opet kasnio pa smo se morale žuriti. ![]() Ivna baš šteta kaj nisi došla,buš drugi put. ![]() Forzicija 2005,koru sam kupila u baumaxu,vreća od 50 l je 50,00 kn. Baka,vidi kakve ja imam papparazze ![]() Mačak zapisala sam te za pelcere i sjeme pakujca.isporuka će biti na nekoj kavici. ![]() Makk,Mira021,Stefkaja i ostali dođite opet u moj vrt. pusa ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
predivan ti je vrt Goga! hvala na biljčici, za sad je u školici na terasi, ali uskoro će se smjestiti na bregecu.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Goga vrt ti je
![]() Ne znam šta bih izdvojila, pakujce, klematise, čuvarkuće.
Ipak one penjačice (grmovi, ne znam da li je to loncieria), kameleon, koraljna zvončika, opet pakujci (molba: može li od ovih reznica ili sjeme).
Sviđa mi se onaj grmić crvenih cvjetića sitnih (još ne znam kako da ti pokažem sliku). Kako se zove?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Medvjede34 bit će još bebica pripremi mjesta u svom vrtiću.kupila sam još crvenih čuvara.ove godine sakupljam čuvare
![]() ![]() ![]() pusa ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koja divna setnja tvojim vrtom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne boje i prekrasno cvijeće !
![]() A na tvoj plastenik sam ljubomorna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
GIO teško bi ta kora izdržala psa.hvala na posjeti.
![]() Anči plastenik je zaista dobro došao, pogotovo sada kada je velika razlika u temperaturi.pokušaj ga i ti nabaviti ili ga sama napraviti. ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Goga, Goga
![]() Baš ti je super sve zriktano, biljke predivne... Glicinija me totalno ošamutila.
Ak opet ne bude slika, zadužit ćemo svaki mjesec jednog forumaša da napravi foto-reportažu kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Horti,tako će i biti.kad opet nešto procvijeta ja zovem svoje fotografe da obave posao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
potpisujem! ![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510, si vidla kakve fotografe imam.hvala ti na posijeti.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Goga vrt ti je mrak ,a tek stazica od malča fantasticna ideja
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Rosa 2,hvala na posjeti.htjela sam staviti na stazice sitni šljunak,ali nisam našla ništa povoljno.prijevoz je bio preskup,pa sam na kraju kupila koru samo da mi nije blato.
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Uživala sam u šetnji tvojim predivnim vrtom. Neznam samo zašto si do sad skrivala ovaj pravi mali botanički vrt od nas. Staze s korom su baš super, a kameni obrubi me posebno oduševe. Naravno moram priznati uvijek kad obilazim vaše predivne vrtove budem pomalo ljubomorna što i ja nemam ovako neki lijepi racvjetani kutak.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kako je ovo krasno mjesto podnijelo današnju kišurinu?
Jeli sve poleglo?
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Sara, kiša mi ne smeta tako jako kao vjetar.polomio mi je ostatak kokotića,pa sam ih morala opet svezati.unatoć obilnoj kišetini ruže mi se dobro drže.
![]() ![]() pusa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |