Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sarita - upoznavanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sarita - upoznavanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 172>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:09
preslatke bočice, odličan izbor motiva pomalo mi djeluju folklorno, ali baš zato jedan plus više.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:47
Svi radovi su ti prva klasa.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:45
Nisam bila 2-3 dana ovdje, pa neću komentirat ništa pojedinačno-al, doduše, kod tebe jedan komentar možeš upotrijebit za sve tvoje radove.
Po tvom običaju, prekrasno, maštovito, odlično izvedeno...kako priliči jednoj dami s ukusom.
Malo sam se nasmijala kad sam pročitala kraj tvoj tel.rokovnika da ona salveta pruža puno mogučnosti....
Istina-u tvom slučaju, a kod mene...još nisam došla u tu fazu, još mi nije pružila nikakvu mogućnost...a tako sam je morala imat kad sam ih vidila.
Bočice za ulje i ocat...tako neobične i slatke, ma sve ti je više nego odlično Sara!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 19:42
ostatke salveta iskoristila sam za ove slatkise.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 20:35
Ti si prava pcelica, divni etui-i, bravo smile169
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:09
baš sliatki etui, jako mi se sviđa ovaj sa sitnim cvjetićima, a ovaj zeleni okvir na naočalama je baš odlično upotpunio sliku.
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 22:23
prekrasni etui Smile
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 12:08
Lipi, romantični, fini etuii-posebno mi sjeo onaj sa sitnim ružicama i onaj kraj njega s nekim bjelkastim cvjetovima-prvi s lijeva u gonjem redu!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 13:00
hvala cure dragesmile159
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 18:00
pa mačko moja ti si mrak, etuii su fenomenalni, velika ti pusasmile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 21:55
hvala moja mumice i tebi pusasmile78
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 00:05
...mmmm, salveta na rokovniku je mraaaak, predivno izgleda i super si ga sredila, tacne prelijepe, bočice slatke, a vidim da su i tebe uhvatili etuii i to jako, jako dobro.... preodlični su Hots%20for%20youHots%20for%20you
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 01:07
Tacne su lijepe pogotovo sa ružicama , ali rokovnik i dalj vodi
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 09:22
ovaj kompletic sam napravila prije desetak dana,radila sam po noci i ujutro kad se sve lijepo osusilo imala sam sta vidjeti,,boja nije ni blizu onoga sto sam htjela....Gagarin zelena,joj sto sam se nasekirala a toliko sam se trudila da nesto napravim sa maslinama....dugo sam se mislila ,dali da  ga pokazem...naravoucenije ne radi nista po noci.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 11:37
meni se baš sviđa ovaj komplet i boja mi je odlična, baš kako volimsmile141 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 11:50
joj draga mumice,hvala ti puno bas si me obradovalasmile71
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 20:26
nije stol ali ga tako koristim,polovina poklopca se moze podici,pa je zato ova crta na povrsini.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 20:33
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 21:39
hahaha smile156gagarin zelena........pa iskreno i meni je malo prezeleno .....ali nemoj odustati od maslina samo zbog noćne smjeneWink....
ali su ti zato etuii mrak.......baš su onako nekako svjetli i svježi ( dakle mogu li biti mrak?Cry).......ali bez obzira na sve jako mi se sviđajusmile71...
 a na stolu si jako lijepo iskombinirala motive,sviđa mi se.....smile89
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 21:48
ovo mi se baš sviđa jer je posebno i nesvakidašnje i svašta se unutra može spremiti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 172>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.