Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nirvana
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nirvana

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
Korisnik
Poruka
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 01:15

poklon za tatin rođendan,kutija i boce fali još samo vino

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 01:22
E vidi, vidi šta napredujemo...i to brzo....od radova, pa do..kako mi znamo reći-scenografije, prezentacije!
Ovo su mi najbolji radovi do sada, odlični, dapače!
Super mi kutija, a ove boce si ukrasila s jednom salvetom, šta ja nisam znala šta bi s njom...al, ti si je upotrijebila O-D-L-I-Č-N-O !!!!
Al, kutija, kutija...taaaaakooooo doobraaaa!!!!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 09:03
Originalno poslano od člana Biljana 59 Biljana 59 napisao:

Odlicni radovi, dobrodosla medju tete salvete smile73

Fantastično, nimalo početnički! Clap
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 13:46
Hvala Maredelmare i Renn na pohvalamasmile79,imam još dosta ali moram stavljat polako jer kad me nešto uvati onda sam luda i ne znam stat a onda izdušimsmile85
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 13:47
Evo i mene da ti dam čistu peticu,dobro došla,samo tako.
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:13

evo vadim iz ormara

okvir

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:20
da vam pokažem šta volim više od salveta -naplavine, ako se ne smiju ovde stavljati neka me netko viče!

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:53
dobro došla u salvetni svijet. Radovi su ti krasni, i vidi se da nisi početnik ( ili si štreber pa si sve upute dobro pohvatala). Posebno je lijep "tatin poklon". Nastavi tako dalje
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 17:06
Odlicni radovi, bravo smile169
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 17:21
Kiki,Gogs i Biljani hvala na pohvalama,sve ste dobre ste učiteljice a vaši radovi najbolji poticaj.
Kad radim ne pripremim salvete unaprid nego u toku biram i režem i kistovi mi se stvrdnu od ljepila,prominila sam ih bar 5.Kako vi to rješavate?Da ih možda držim u čaši vode?Kad mi se  imalo stvrdnu kidaju salvetu a ne mogu ih oprat s ničim.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 19:52
Ja ih držim u čaši s vodom i nemam problema sa stvrdnjavanjm zbog ljepila, iako ih ipak uništavam ako koristim fasadnu boju-bez obzira na stalno toćanje...ipak se s vremenom napune tom bojom i propadaju
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 12:05
mare ima pravo, drži ih u vodi dok ne završiš s radom a onda dobro operi i posuši. Povremeno (jednom ili dva puta mjesečno) ih stavi u nitro razređivač (ili u acetonu ) pa će i one nakupine blizu drške biti odstranjene - u početku sam to radila tako da sam "češljala" nakupine iglicom , e a koji je to posao
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 21:54

pa da ti i ja poželim dobrodošlicusmile75.....imaš interesantne radove a posebno me se dojmio komplet začina.......jako,jako lijeposmile71

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 22:44

Maredelmare i Gogs aj baš ću probat sa vodom valjda će upalit.Mare-nostrum fala na dobrodošlici i pohvalama!

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 22:55
Dobrodošla! Sviđa mi se što zanimljivo i lijepo ukomponiraš neke "običnije" salvete i motive, bravo Thumbs%20Up Tatin poklon odskače totalno, predivan set Clap
Kornjačica od naplavine je meni nešto neviđeno, baš je odlična Shocked Ako će toga biti više, otvori galeriju u Razni hobi Smile

Što se tiče kistova, ja stvarno nemam problema s tim i držim ih u vodi samo dok sam usred nečega...
S kojim god ljepilom ili bojom na bazi vode sam ljepila/bojala i ostavila čak i da se stvrdne i posuši,
dalo se oprati s toplom vodom i sapunom ama baš svaki put (ili čak šampon+balsam za kosu haha), sve ode dolje s dlakica...
Ali imam kvalitetnije kistove s kojih nema šanse da dlakica opadne...
Probaj nabaviti kistove sa silikonskim dlakicama, da se naći i povoljnijih (recimo, znam da sam s Mare pričala kako je jedan njen komplet kistova u Rijeci bio dosta jeftiniji nego neki kistovi u Zagrebu, a nedavno sam kupila set kistova u Megacoloru za neku siću, a odlični su makar su neki kineski)
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:30
Kami hvala na pohvalama i savjetima!Nekoliko plosnatih kistova sam dosta skupo plaćala ne znam da li su od silikona,dlakice ne otpadaju ali kad se pri vrhu stvrdnu neče s ničim da se opere.

Evo lila kompletić!Prvi put sam probala platno,za svaku sigurnost malih dimenzija ali ljepljenje ide dosta lako.Škrinja me umela!Podlogu sam bojala normalno ka i uvik ali kad sam išla lipit motiv nešto nije dobro, salveta se ne stopi sa podlogom.Provjeravala sam sto puta jesam odvojila sve slojeve salvete,neme veze mora na popravak.Zdjelica je staklena ,nije savršena ali je puno bolja od prvog groznog tanjura.

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:41

Ovu škrinju imam već dosta dugo i bila je u kantunu,ružna smeđa sa kožnim remenima a sad mi je lipotica ljubimica.Znam da će me Maredelmare "špotat"ali meni se tako nekad sviđa ova šporkana kopča,nekako mi paše.

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:46
Klap 2.put

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 23:51
I klap 3.put! Možete odahnit nema više

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 00:10
Ajme ljubimica se uvridila,duboko se ispričavamo ali
klap 4.put!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.