Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 172> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je onaj gagarin komplet više nego dobar...baš mi je zanimljiv, malo neobičan....a ne moraju uvik bit neke slične boje...i gagarinu treba dati šansu
![]() Jel to kao neka kiwi zelena? Ja najviše volim zelenu u toj nijansi-ja je tako zovem. Doduše, ja obožavam zelene masline na jelovniku ![]() ![]() ![]() Meni se baš sviđa!!! ![]() Ovaj..je stol-nije stol..mi je odličan...ovo si mi tipična ti, onakva kakve radove volim vidit kod tebe...ustvari, volim sve tvoje radove |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...meni je zelena lijepa u svim nijansama
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
evo jedn |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Jastučić mi je baš lipi,jako mi se sviđa motiv i kako se uklopija u boju kušina.kojim si bojama radila okvir oko salvete?Super mi je i stolić gore cvjetno doli pruge,čini mi se da ima kod tebe slična super kutija idem se vratit unazad.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Nisam uspila naći tu kutiju ali kutije sa tetom i leptirima,sa printom stabla i kutija za poklon prijateljici i kušin sa macom.Ajme šta volim sve vaše kutije!!! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga nirvana,hvala ti na posjeti.... okvir oko salvete sam radila akrilnim bojama. ...drago mi je da ti se svidjaju moje kutije upravo se pripremam da uradim jos par komada.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Gagarin zelena
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni je odličan-prekrasan ovaj jastučić-i motiv i boja jastuka!
Volim te plavo-drap kombinacije, a i da nije tako, komentar za jastuk ne bi bio drugačiji! Imaš ti neki svoj stil i svoju izvedbu, ma ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bas originalni radovi....svidja mi se kušinić......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sve bolje od boljeg!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
preljepo, preljepo moja sarice
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ona zelena boja kako si je nazvala gagarin nije tako loša, jako zanimljivo izgleda, ali te i razumijem kad hoćeš nešto, a ispadne nešto drugo.
jastučić je stavrno prekrasan, baš morski, poziva na godišnji. a klupica mi je baš prava romantična, e da sjetih se da sam zaboravila spomenuti i onu kutiju-stol, jako dobro osmišljeno, odlično iskorišteni i ukloplneni motivi, baš mi je wow! a berber kutijica je također odlična. sve je super! |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Odakle ti svi ti printevi?!
Kutija je originalna i prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje na komentarima
Elza B,motiv za Berber kutiju,izrezala sam sa jednog prospekta,papir je bio prilicno debeo ali kad sam ga potopila u vodu,posusila,dalo se s njim raditi i dobro je ispalo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
jastučić je bez premca ove boje okolo su pun pogodak. kakva je to plava?
kutijica mi je odlična ja inače obožavam berbera BAŠ JE PO MOM UKUSU |
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |