nirvana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
E vidi, vidi šta napredujemo...i to brzo....od radova, pa do..kako mi znamo reći-scenografije, prezentacije!
Ovo su mi najbolji radovi do sada, odlični, dapače! Super mi kutija, a ove boce si ukrasila s jednom salvetom, šta ja nisam znala šta bi s njom...al, ti si je upotrijebila O-D-L-I-Č-N-O !!!! Al, kutija, kutija...taaaaakooooo doobraaaa!!!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Fantastično, nimalo početnički! ![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hvala Maredelmare i Renn na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Evo i mene da ti dam čistu peticu,dobro došla,samo tako.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobro došla u salvetni svijet. Radovi su ti krasni, i vidi se da nisi početnik ( ili si štreber pa si sve upute dobro pohvatala). Posebno je lijep "tatin poklon". Nastavi tako dalje
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Odlicni radovi, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Kiki,Gogs i Biljani hvala na pohvalama,sve ste dobre ste učiteljice a vaši radovi najbolji poticaj.
Kad radim ne pripremim salvete unaprid nego u toku biram i režem i kistovi mi se stvrdnu od ljepila,prominila sam ih bar 5.Kako vi to rješavate?Da ih možda držim u čaši vode?Kad mi se imalo stvrdnu kidaju salvetu a ne mogu ih oprat s ničim.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja ih držim u čaši s vodom i nemam problema sa stvrdnjavanjm zbog ljepila, iako ih ipak uništavam ako koristim fasadnu boju-bez obzira na stalno toćanje...ipak se s vremenom napune tom bojom i propadaju
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
mare ima pravo, drži ih u vodi dok ne završiš s radom a onda dobro operi i posuši. Povremeno (jednom ili dva puta mjesečno) ih stavi u nitro razređivač (ili u acetonu ) pa će i one nakupine blizu drške biti odstranjene - u početku sam to radila tako da sam "češljala" nakupine iglicom , e a koji je to posao
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pa da ti i ja poželim dobrodošlicu |
|
![]() |
|
Maredelmare i Gogs aj baš ću probat sa vodom valjda će upalit.Mare-nostrum fala na dobrodošlici i pohvalama! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Dobrodošla! Sviđa mi se što zanimljivo i lijepo ukomponiraš neke "običnije" salvete i motive, bravo
![]() ![]() Kornjačica od naplavine je meni nešto neviđeno, baš je odlična ![]() ![]() Što se tiče kistova, ja stvarno nemam problema s tim i držim ih u vodi samo dok sam usred nečega... S kojim god ljepilom ili bojom na bazi vode sam ljepila/bojala i ostavila čak i da se stvrdne i posuši, dalo se oprati s toplom vodom i sapunom ama baš svaki put (ili čak šampon+balsam za kosu haha), sve ode dolje s dlakica... Ali imam kvalitetnije kistove s kojih nema šanse da dlakica opadne... Probaj nabaviti kistove sa silikonskim dlakicama, da se naći i povoljnijih (recimo, znam da sam s Mare pričala kako je jedan njen komplet kistova u Rijeci bio dosta jeftiniji nego neki kistovi u Zagrebu, a nedavno sam kupila set kistova u Megacoloru za neku siću, a odlični su makar su neki kineski) |
|
![]() |
|
Kami hvala na pohvalama i savjetima!Nekoliko plosnatih kistova sam dosta skupo plaćala ne znam da li su od silikona,dlakice ne otpadaju ali kad se pri vrhu stvrdnu neče s ničim da se opere.
Evo lila kompletić!Prvi put sam probala platno,za svaku sigurnost malih dimenzija ali ljepljenje ide dosta lako.Škrinja me umela!Podlogu sam bojala normalno ka i uvik ali kad sam išla lipit motiv nešto nije dobro, salveta se ne stopi sa podlogom.Provjeravala sam sto puta jesam odvojila sve slojeve salvete,neme veze mora na popravak.Zdjelica je staklena ,nije savršena ali je puno bolja od prvog groznog tanjura.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |