Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ispit je tri pitanja, tri sata pisanja. Cetvrtak od 10-13(nase vrijeme) pa drzi fige ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ne planiram nista s tim panjem osim da bude ovako u cvjetnjaku. Imam jos dovoljno prostora u cvjetnjaku za novo cvijece ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Volila bi da vidim kako sada izgledaju lupini i digitalisi,a tu na slici su predivni,ali se nisu skroz rascvjetali,a panj što ga je i Misty izdvojila je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Stigla sam i ja (konačno) u ovaj daaaleki vrt! Baš mi je prijalo gledati prelijepe fotografije jezera pod snijegom sad po ovoj žezi
![]() Zadivio me ovaj panj (mene uvijek panjevi zadive), planiraš li iskoristiti neku pukotinu u njemu za cvijeće? ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne samo da provodiš
![]() ![]() I želim ti veliki uspjeh na ispitu. Ako ti bude teško i uhvati te trema, zamisli ispitivače kao od majeke rođene i bit će ti lakše ![]() Tako je moj tremarošica koju sam pomagala da prođe godinu uspjela proći i ostvarila je super rezultat, uz osmjeh na licu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Malo sam u strci s vremenom, ceka me veliki ispit u cetvrtak, nakon toga se potpuno opustam i pocinjem provoditi sate u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uh daleko si, ali vrijedilo je puta, kao i uvijek očarana sam tvojim vrtom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gušt mi je biti kod tebe jer ovako sam barem virtualno u Egleskoj..... Predivne slike... pakujci , lupinusi i digitalisi za njih ja uvijek kažem da mi je to nekako tipično engl. cvijeće i uvijek prisutno u njihovim serijama.....
Svaki put kad otvorim komp vidim tvoju sliku sa malim kanađankama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ja tek sad otkrila ovaj vrt, valjda zato što je tako daleko
![]() Prelijep i oooogroman. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i ja s guštom prošetala "Midsomerom"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zvrk zivis u raju definitivno
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kako napreduje ona gredica uz ogradu koju si počela uređivati?
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
poslije kišnog dana za mene je pravo uživanje šetnja tvojim vrtom sve je divno ali voda i patkice me oduševljavaju, jer moj vrt je bez toga sve pohvale za vrt
![]() |
|
![]() |
|
Evo nekoliko novih slika, zadnjih nekoliko dana je bas bilo tmurno,danas pak vedro. Hvala svima na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
Crni iris
![]() Mix ![]() Lupin + digitalis (jos se nisu skroz otvorili) ![]() U setnji nasim poljem - yellow buttercups http://en.wikipedia.org/wiki/Ranunculus ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tko bi rekao da se u sedam dana dogodi toliko toga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno ti je u vrtu Zvrk
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da baš prekrasno
![]() Kod mene su biljke tek pred naznakama pupova ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Divota.
Mogu Englezi od tebe učiti kako se stvara engleski vrt ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |