Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 66> |
Korisnik | |
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogo, Ti i Medo spašavate čast nas muških na CiF-u. (Neka se ne ljute ostali manje eksponirani, a Muhlenbergija je van konkurencije i klasa za sebe, složit ćete se.) Kod Tebe kontinuirano navraćam, ali bez ostavljenih standardnih komentara. Kako kod Tebe nije standardno, pogotovo kad se uzme u obzir da si muškarac, svaka pohvala uloženom trudu, znanju i ljubavi koju unosiš, a bez koje sve ovo nebi izgledalo tako posebno.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivno Gogo, kao i uvijek!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene u šetnji u ovim prekrasnom vrtu!Divota!!!!Cvijetni raj...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je ova zadnja slika famozna!!!!
![]() ....a onu sa pobranim bobom sam tako na brzinu okrenula jer me je podsjetila na djetinstvo kad me je mama tjerala da jedem bob a ja..... strašno nesmijem se ni sjetiti
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene! Baš imam dečka za tvoju Lastu |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod mene u Rijeci baš neko tmurno vrijeme, pa sam iskoristila vrijeme da skoknem u tvoj osunčani vrt, gdje se baš dobro osjećam.
Htjela sam reći da sam se malo zapitala što ti to trimaš, jer ja trimam i šišam pse, a sada vidim da i ja trimam travu, baš zgodno.
Slikice su predivne, da i ja volim kad mi majčica priroda pomaže, ta mi je pomoć nekako najdraža, a Lasta što reći, pa njena je budućnost već blistava, kao i sadašnjost.
A sada odoh, jer u 4 imam jedno trimanje - naravno ovaj puta ne travnjaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala gioiaa! Nisam ni mogao ju uslikat kad je "jezero" skoro presušilo. Čim napada dovoljno kiše da dama može plivat u jezercu, objavljujem fotografiju i video:)
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Volim svratiti u tvoj vrt,jest da nisam videla Lastu kako se brcka,al svejedno,vazno je da je prisutna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se skoro izgubila u ovom lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ko prizna pola mu se prašta
![]() Sreća da si stigao do fotkaća da mogu opet uživati kod tebe.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Više bi se reklo u "zakorovljene vrtove", hehe. Al nema veze, vesele mene i korovi:) Hvala puno na komplimentima!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Da li sam ja to zalutala u rajske vrtove možda?!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo nešto malo sam i radio ovaj vikend. Nisam se baš pretrgao od posla
![]() Obrao sam bob:
![]() Za to se vrijeme Lasta okupala u nekoj blatnoj kaljuži, a ovdje se suši na suncu i zamišljeno gleda u bolju budućnost
![]() ![]() I sad malo fotografija vrta u kojima se vidi da majčica priroda ne miruje, ona je bila vrijedna ovih dana:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Za pohvalu je koliku brigu vodiš o svom vrtu. Posebno me fascinira tvoja organiziranost u planiranju poslova u vrtu.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jesam ti rekla da sam tutlek. To imamo doma i s tim dok se D neda kositi s ručnom kosilicom onda "pokosi" s trimerom. Sad budem mu rekla da se to zove trimanje.
Hvala što si mi objasnio
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hm, trimanje je košnja visoke trave trimerom tj. motornom kosom. To ti je ono čime kose rubove prometnica, šikare, visoku travu oko grmova u parkovima i sl. Ma sigurno si to negdje vidjela. Ja imam mali motorni Stihl-ov trimer na silk, od 2 konja :D Super dođe za trimanje stražnje livade, rubova oko grmova, susjedove šikare i sl.
|
|
|
|
![]() |
|
Za poljoprivrednog tutleka molim objašnjenje . Što je to trimanje? Jesi kupio ulje čajevca? Razrijedi ga vodom i namaži se obavezno.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tu sam ja. Čituckam malo..... Danas idem ranije s posla obrat grašak i bob, nahranit komarce, i uvući vinovu lozu u žice. Sutra košnja trave, trimanje i tak.
Fala Tijice za "podsjećavanje"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogiću što bi ti bez mene, vas muške treba na "važne" stvari podsjećati
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Da nisi i ti počeo štrajk kao Medo, nema te danima
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |