Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 104> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefi, tvoj vrt je kao pjesma...prelijepo! lijepi pozdrav![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, stigla je!!!!!!!!! Hvala punooooooooo!!!!!!!!!! Čini mi se da neće platit moju nesmotrenost sa (ne)provjeravanjem poštanskog sandučića! Puno, puno hvala, baš sam happy kad dobijem novu biljčicu!!!!!!!!! Hvaaaaalaaaaa!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super ti je cviječeko još samo da dobijemo malo sunca i bit će vrhunski
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala svima na posjeti...springy jel ti došla lozica???
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Klivija, kamenčići, agrumi, čista uredna i okopana zemlja, zdrave biljčice - to je meni ostalo u glavi nakon prošle stranice!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stefeek, guštam u tvom vrteku, ideje su za 5
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pored ove kisurine cvjece super izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Stefi,cviće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala Triša, da to su vinke, 3 su u žardinjeri a ostatak je po kamenjarima..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne su ti one cvećkice u žardinjerama, jesu to vinke, a hortenzija prava ljepotica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Medo, Anaida na posjeti..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasno! crni ribiz obožavam, a ove godine i ja berem svoje prve plodove.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kako ti stavljaš sličice tako te ja pratim i uživam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |