Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Californian poppy ![]() Digitalis + californian poppy ![]() Svjeze ubrane rotkvice ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Filadelf mi ima slatke cvjetice
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš sam uživala u ovo kišno popodne u šetnji tvojim vrtom. Drago mi je da ti je "mozak na paši", a to znači da češ uživati u svome vrtu, a i mi skupa sa tobom u prekrasnim slikama. Uživaj u ljetu i ljepoti prirode oko tebe i podari nam još sličica...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Razveselili su me ovi kalifornijski makovi, kao mala sunca obasjali su vrt
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasni su i digitalisi i makovi, ali meni se sviđa i ono sa crvenim cvjetićima na drugoj slici u prvom postu na ovoj stranici. Kako se zove ta biljka? Baš je super, a posebna pohvala za vrt tvoga sina u gumi....baš je odlično
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I meni su kalifornijski makovi favoriti, iako je sve lijepo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mnogo cvijeća imaš, a sve izgleda tako dobro.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Imam frku na poslu pa je manje vremena provedeno u vrtu.
Vrucine i suncano vrijeme vec skoro tri tjedna a tako ce kazu jos nekoliko dana. Slikam ponekad ali nemam vremena za uploadati slike. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
u koji god vrt uđem oduševljen a
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja nisam dulje bila kod tebe. Ma ima sad jako puno vrtova pa čovjek ne stigne sve. Umori se!
![]() ![]() Tako sam tek sad vidjela slike s guskama! Baš su lijepe, eto nešto što ne možemo samo tako vidjeti.
A vrt ti bujaaa.
Ti samo slikaj, makar ćeš nam na jesen kad uloviš vremena sa stavljanje na forum, uljepšati dane!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kalifornijski makovi su meni prekrasno cviće,a ja ih znam i pod imenom ešolcija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas smo imali prvu kisu nakon dugog vremena (pravi pljusak),super za vrt
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opet si nam nestala
![]() Cvijeće ti je prekrasno ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sorry ![]() |
|
![]() |
|
7.mj ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno.krasno sve ostalo što bih napisala je suvišno
|
|
![]() |
|
![]() Crocosmia lucifer ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |