Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 104>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 20:53
Galiardia bi i meni bila draga, baš je lijepa, ali uzalud je pokušavam dobiti iz sjemenja već nekoliko godina, dakle  neću više, kupujem gotovu biljku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 20:57
Triška i ja imam isti problem...iako je konkretno ova izrasla iz sjemena iako se ne sjećam da sam ju tu sijala Confused možda je donio vjetar sjeme od jedne koja je blizu Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 21:00
Galiardia se meni sama rasijava,uvijek ju nađem na drugom mjestu,slikice su lijepe iako su malo muljaveClap
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 09:03
Zaista prelijepo cvijeće a one malecke čuvarkuće u teglicama su tako slatke smile160
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 09:35
Cvijeće ti je prelijepo. Kaktusići/sukulentići baš izgledaju krasno s tim kamenčićima!
Ali pupaljka ( jesam dobro zapamtila, ono predivno žuto cvijeće) je naj....ClapClapClap

I ona krvava ruža je prelijepa, baš zato jer je posebna!Thumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:30
Dugo me nije bilo, i rođendan prošao smile73, nadam se da uživaš na bregu, ove čuvarkuće si super složila, čekamo završetak ideje
uvara...čekam da narastu pa da ih uklopim u novu ideju Wink

život je more
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 23:18
smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 12:43
lijepo te molim da za vrijeme godišnjeg DOBRO paziš na stolisnik i tritomu s prethodne strane!!!smile51Naime, ne bih željela da im se do jesenske  sezone sadnje nekaj dogodiWink!
Mačke proč, a i ljudi proč od njih...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 18:08
E baš su prelijepe -ali moje su još ljepšasmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 22:41
Saro...ma ni mačke ni ljudi se ne motaju dovoljno dugo po vani da nekaj srede...prevruće je svima Tongue
nihoooo ma ja sam sigurna da su tvoje ljepše Wink

nadobudno sam mislila da ću na go srediti cvijetnjake i napokon im dati oblik, ali nema šanse...toliko je vruće na vrhu brijega da samo proletim pored svega Confused ovu sezonu proglašavam totalnim podbačajem, ali par sličica ipak imam Wink

carsko oko

sreća da rudbeckie ne iznevjere tako lako

djevojačko oko...stiglo od Horti prošle godine i sad je već zagorska ljepotica Smile

malo rusvaja...sve ovo treba ići na drugo mjsto, ali za sada nema šanse

dobila sam ovo proljeće još jedan stolisnik i već me oduševljava

mix

ovo je rođendanski poklon Smile bigiiii vidi ju Smile

najviše me je odušvila truba koju sam dobila od kat ree prošle godine...ona cvateeee Smile

i za kraj...Zlatka je očito htjela nekamo na put LOL

dragi/e moji/e do idućeg javljanja vas sve lijepo pozdravljam Smile

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 22:46
dugo nisam svratila kod tebe....i pored vrućina sve ti je za 5ClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 23:03
Konte a ja mislila da je na bregima hladnije, ma nebi  se po cvijeću reklo da je tako vruće. Cvijeće ti je baš lijepo Clap Pozdravljam te iz pretoplog Jadrana. 
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 23:26
drage moje ma na brijegu je ludilo od vrućine...ja se divim tom cvijeću da opstaje bez extra vode....zalijem samo one u teglama jer su nemoćne, a sa ostalima imam zapovijedni dogovor...snađite se dok me nema i crpite vodu do kine ako treba  Wink a kako će biti kada odem u zg ne želim ni razmišljati 

Zagorski bregi
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 11:59
cvijeće ti je prekrasno a lijepa mi je i mica maca.smile120
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 13:58
Zlatka mi najsladja,zato sto je moja imenjakinja a i zato sto ih volim
a taj stolisnik sto si dobila krasi i moj vrt,predivan je
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 18:12
Vidim situacija ni kod tebe nije ništa bolja! Suša, vrućine..........No, cvijeće se svejedno ne da! Ovo što si nam poslikala je lijepo! Anđeoska trublja procvjetala, kud ćeš bolje. Njoj treba puno vode(imala sam ju i ja) i baš ju žalim kad odeš u Zg jer ćeš joj najviše nedostajati! šmrc, šmrc
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 18:16
Cvijeće ti je prekrasno a mačkica je prelijepa
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 19:17

ovo kaj si poslikala izgleda prekrasno, naročito onaj rusvaj. Neću ni zamišljato kaj se dogodilo sa svim onim ostalim što si zadnja tri mjeseca nakupovala.

lijepi pozdrav
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 08:16
Konte kaj prićaš, ja sam doma i ne cvate mi niš, a non stop zalijevam.
Super ti je cvećeko. Mujcek je zakon, moj kad vidi auto beži ko od vraga jer zna da bu u košaru
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 09:13
A molim te lijepo kakav podbačaj, što može bujati na ovoj žegari,aj ti stani na sunce cijeli dan, popij pol litre vode pa ćeš vidjeti kakva ćeš biti do navečer LOL a osim toga ljubomorna sam na tvoju trublju koja cvate Approve!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.