Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 12:32
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Sjećate se mog panjića? Izgleda da je postao tijesan ovim čuvarkućama, još malo pa će ga čitavog obujmiti, a počele su i cvjetati Very%20Happy

Ovo mi je prekrasno. Da mi je znati zašto moje čuvarkuće baš i ne napreduju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 12:29
smile227Za gnjezda. Kako su lijepa... baš si  umjetnica!Thumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 08:12
Medo jest sladak je, sad mi pomalo sliži na ježa, a to da sam procvala, hehe, ma ocvala sam ja davno Tongue

mali kaktus lijepe su i posebne ove žardinjere, ali ništa se ne može (po meni) usporediti s ljepotom margaritele!

Anaida zbilja je tako, morala sam sjesti da uhvatim dah kad sam otvorila paket i vidjela moje najdraže cvijeće u njemu! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 08:06
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Joj ne mogu virovat,več je stigaosmile213Ovo mi je najlipša vjest danas,toliko sam sretna što si to dobila i to tako brzo,a toliko sam želila da dobiješ i cvjetić margaritelesmile213smile213smile78
Neću ti nikakvim riječima uspjet opisati koliko si me obradovala!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 21:28
Olalala, panjić je divaaan!! A sreća radi Mirina paketća "opipljiva" uistinu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:55
Ovaj tvoj panjić je zaista nešto posebno,slikaj još jednom ružu da vidimo tu boju,lijepe poklone si dobila a i žardinjera ti je posebnaClap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:46
Misty panjić ti je prekokrasan! Sve u vrtu lijepo buja, a vidim da i ti cvateš
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:11
Joj ne mogu virovat,več je stigaosmile213Ovo mi je najlipša vjest danas,toliko sam sretna što si to dobila i to tako brzo,a toliko sam želila da dobiješ i cvjetić margaritelesmile213smile213smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:09
Sjećate se mog panjića? Izgleda da je postao tijesan ovim čuvarkućama, još malo pa će ga čitavog obujmiti, a počele su i cvjetati Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:06
Čini se da se nešto čudno događa s cvijećem u mom vrtu Shocked Moja crveno-bijela ružica otvara i crveno-žuti cvijetak! Na slici se baš dobro ne vidi, ali ne mogu ponoviti snimak, istrošile se baterije Sad

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:05
I stolisnik se našao u Mirinom paketu! Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:03
U jednu od praznih žardinjera uselile su najdraže stanovnice mog vrta. Stigle su u paketu (poklon od Mire 021) i sad su prave margaritele konačno u mom vrtu! Svaki je cvijet lijep na svoj način, ali ovo je moj najdraži! Kad ih gledam čini mi se da se vraćam u djetinjstvo, u naš stari vrt u kojem ih je baka njegovala s toliko ljubavi!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 10:59
Mira draga moja, stigao je opet paket od tebe i u njemu nešto što je meni najljepše!
Da ti kažem samo "hvala" premalo je, učinila si da se osjećam ponovo kao ova beba!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 10:56
Bigić onako jednostavna gnjezda možeš bez problema saviti i s dvije lijeve ruke Wink

R, sara hvala ti draga smile78

Tatjana hvala ti, a ponovit ću i tebi isto kao Bigici, to je zbilja sasvim jednostavno Smile

Triša smile78

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 09:58
Dražesni cvjetići,a još imaju posebnu draž u tvom vrtusmile169
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 19:50
Misti malo sam zavirila, gnjezda su super, veliki pozdrav.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 19:48
draga moja,  moram se ponoviti za ostalim djevojkama. zaista si talentirana i košarice su ti mrak! da bar ja imam takav talent za umjetnost i kreacije. cveteki su ti divni i svaki ima svoju priču. samo nastavi tako. cvijeće voli ljubav i pažnju a ti im ih i upućuješ.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 17:44
svaka čast na ideji, simpatično i dekorativno izgledaju tvoja gnijezda!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 08:45
Misty,draga, nije me bilo kod tebe neko vrijeme, pa sam imala dosta toga za pogledat.
Nevrijeme, šteta, al bar nije puno toga nastradalo, hvala bogu.
I mene su gnijezda oduševila! Ja te inače imam, što se kaže,  dvije lijeve, pa me uvijek iznova oduševi kad ljudi rade čuda s rukama, kao ti, kao i naše tete salvete.
A nasmijala sam se posebno kad sam pročitala kako si čupala "korov", a ono nije bio korov. Bez brige, svi to radimo.
Inače, sve ti je lijepo, bujno, i kao i obično, čovjek se tako lijepo smiri u tvom vrtu.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 07:15
Mego, mali kaktus dogodi se svima, nadam se da se neće ponoviti Unhappy

anči hvala ti draga, a što da radim u vrijeme kad danima kiša lije? Disapprove

Mari vdim da moram malo pojasniti to o gnjezdima. To samo izvana nalikuje na gnjezda, a zapravo su plastične čašice obložene osušenom travom s pokošenog travnjaka, to valjda zovu sjeno? Kako su travke bile prilično duge namatala sam ih oko čašica i na kraju oko njih namotala i vezala konac iste boje. U čašicama je naravno zemlja, pa teško da bi tu miševi tražili stan Wink
A poduka iz vrtlarenja će mi itekako dobro doći LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.