Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 104> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galiardia bi i meni bila draga, baš je lijepa, ali uzalud je pokušavam dobiti iz sjemenja već nekoliko godina, dakle neću više, kupujem gotovu biljku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška i ja imam isti problem...iako je konkretno ova izrasla iz sjemena iako se ne sjećam da sam ju tu sijala
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Galiardia se meni sama rasijava,uvijek ju nađem na drugom mjestu,slikice su lijepe iako su malo muljave
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Zaista prelijepo cvijeće a one malecke čuvarkuće u teglicama su tako slatke
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće ti je prelijepo. Kaktusići/sukulentići baš izgledaju krasno s tim kamenčićima!
Ali pupaljka ( jesam dobro zapamtila, ono predivno žuto cvijeće) je naj....
![]() ![]() ![]() I ona krvava ruža je prelijepa, baš zato jer je posebna!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dugo me nije bilo, i rođendan prošao
![]() uvara...čekam da narastu pa da ih uklopim u novu ideju ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E baš su prelijepe -ali moje su još ljepša
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Saro...ma ni mačke ni ljudi se ne motaju dovoljno dugo po vani da nekaj srede...prevruće je svima
![]() nihoooo ma ja sam sigurna da su tvoje ljepše ![]() nadobudno sam mislila da ću na go srediti cvijetnjake i napokon im dati oblik, ali nema šanse...toliko je vruće na vrhu brijega da samo proletim pored svega ![]() ![]() ![]() ![]() carsko oko ![]() ![]() sreća da rudbeckie ne iznevjere tako lako ![]() ![]() ![]() djevojačko oko...stiglo od Horti prošle godine i sad je već zagorska ljepotica ![]() ![]() malo rusvaja...sve ovo treba ići na drugo mjsto, ali za sada nema šanse ![]() dobila sam ovo proljeće još jedan stolisnik i već me oduševljava ![]() ![]() ![]() mix ![]() ovo je rođendanski poklon ![]() ![]() ![]() najviše me je odušvila truba koju sam dobila od kat ree prošle godine...ona cvateeee ![]() ![]() ![]() ![]() i za kraj...Zlatka je očito htjela nekamo na put ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dragi/e moji/e do idućeg javljanja vas sve lijepo pozdravljam ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
dugo nisam svratila kod tebe....i pored vrućina sve ti je za 5
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte a ja mislila da je na bregima hladnije, ma nebi se po cvijeću reklo da je tako vruće. Cvijeće ti je baš lijepo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
drage moje ma na brijegu je ludilo od vrućine...ja se divim tom cvijeću da opstaje bez extra vode....zalijem samo one u teglama jer su nemoćne, a sa ostalima imam zapovijedni dogovor...snađite se dok me nema i crpite vodu do kine ako treba
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvijeće ti je prekrasno a lijepa mi je i mica maca.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Zlatka mi najsladja,zato sto je moja imenjakinja a i zato sto ih volim
![]() a taj stolisnik sto si dobila krasi i moj vrt,predivan je ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim situacija ni kod tebe nije ništa bolja! Suša, vrućine..........No, cvijeće se svejedno ne da! Ovo što si nam poslikala je lijepo! Anđeoska trublja procvjetala, kud ćeš bolje. Njoj treba puno vode(imala sam ju i ja) i baš ju žalim kad odeš u Zg jer ćeš joj najviše nedostajati! šmrc, šmrc
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cvijeće ti je prekrasno a mačkica je prelijepa
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ovo kaj si poslikala izgleda prekrasno, naročito onaj rusvaj. Neću ni zamišljato kaj se dogodilo sa svim onim ostalim što si zadnja tri mjeseca nakupovala. lijepi pozdrav![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Konte kaj prićaš, ja sam doma i ne cvate mi niš, a non stop zalijevam.
Super ti je cvećeko. Mujcek je zakon, moj kad vidi auto beži ko od vraga jer zna da bu u košaru |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
A molim te lijepo kakav podbačaj, što može bujati na ovoj žegari,aj ti stani na sunce cijeli dan, popij pol litre vode pa ćeš vidjeti kakva ćeš biti do navečer
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |