Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 32> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Waterliliy, daj me molim te "prosvijetli" , što je na drugoj slici , ne bih htjela bubnuti nešto pa čekam odgovor
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
prekrasno cvijeće, ali jednostavno ne mogu skinuti pogled s tvojih preeeekraaasniiih clematisa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() Uploaded with ImageShack.us juka u punom cvatu ![]() Uploaded with ImageShack.us florida alba plena, u krupnom kadru ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() |
|
Je, pasiflora je to.
![]() Hvala na komplimentu. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna pasiflora,bar ja mistim da je to
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
očito si zauzeta pa zato nema novih fotkica. No prelistala sam nanovo slikice!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Rado sam pregledala slike,i svidja mi se u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
može ako želiš.dogovor preko pp.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Medvjed i Antonija-hvala Vam, nadam se da ću dobit kojeg...iako sad nije vrijeme za sadnju, a na ovu kavicu u petak ne mogu nikako, nažalost jer radim, a ni djecu mi nema tko čuvat. Dadilja mi otišla na more
![]() Neki drugi put nadam se. ![]() Lantana, hvala na dobrodošlici i pohvalama, drago mi je da ti se sviđaju cvijeće i tema...uvijek sam voljela spomenare... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I od mene prvo dobrodošlica, a onda sve pohvale za ovaj lijepi vrt pun cvijeća, dobar naziv teme i lijepe slike
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imam i ja dvije vrste mirisljavog jasmina................
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hm... znači nije jasmin nego krumpirko. no, lijepo je vidjeti ga i super mi je informacija da može van jer se stalno spremam uzeti ga, ali obzirom da ne želim puno biljaka u teglama... kaj se mirišljavog jasmina tiče, ja imam nekoliko mladih biljaka koje još ne cvatu. riječ je o onom starinskom jasminu koji neodoljivo miriše pa ako želiš mogu ti nekako dostaviti biljke. ili navrati na zagrebačku kavicu u petak pa donesem
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Ja čekam sa veseljem svaki tvoj posjet, hvala ti na krasnoj dobrodošlici! ![]() Antonija-hvala na informaciji! Ja bih voljela imati onog mirišljavog! ![]() |
|
![]() |
|
taj jasmin jest krumpirko, ali penjačica solanum jasminodus se zove, iman ga i ja i on ne miriši ali je lijep za vidjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
srdačnu dobrodošlicu tebi i tvojem Cvjetnom spomenaru želim!
![]() Imaš krasan kamenjar i još krasnijeg cvijeća od kojeg mi se najviše dopala
fantastična monarda. Prava ljepotica dana!
S veseljem ću navraćati u tvoj vrt!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala Niho, dođi nam opet!!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast -još jedan majstor sa slikama -legendo samo tako ma prelijepo jeeeeee
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |