Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 22:06
Imaš i ti ovaj cvijet,znam!Još samo ime mu treba!!Samo ti meni čuvaj rudbeckiju,od viška glava ne boli!Hahahahaha.Ove sam kupila sasvim slučajno ..
Imam i ja za tebe neke sjemnečice,pa kako smo puno daleko,valjda ti stignu do jeseni!Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 22:14
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Bravo za kalu! noviteti su krasni, a ljiljani siugrno mirišu da se ne da disat kraj njih... krasno!

Hvala ti na posjeti!!I ja volim ljiljane.Miriše samo trubasti i orijentalci,ali oni tek počinju sa cvatnjom!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 13:43

slikice prelijepog cvijeća se nižu......

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 15:00
sve mi se sviđa ali moram izdvojiti kalu sa šarenim listom....preljepa je

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 16:58
Antonija,hvala ti na posjeti i lijepim riječima!!
bromelija i tebi hvala!Ona kala je kod mene par godina i tek ove je dala cvijet..I moram da ti se hvalim,,ponovo mi nikla pasiflora!!!!
Kada si rekla da tvoja nikne iz korijena,išla sam provjeriti ali ništa bilo nije.Danas gledam i vidim nikla jeee.Jupiii..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 18:00
super da ti je nikla baš mi je drago tooooooo........ nikne na više mjesta nadam se da će i tvoja smile57
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 18:26
ClapImaš prekrasnog cvijeća. Naravski izdvojit ću i ja ono bijelo bezimeno, ali i lantane u raznim bojama.....ClapClap
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 20:30
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

super da ti je nikla baš mi je drago tooooooo........ nikne na više mjesta nadam se da će i tvoja smile57

Da,daaa na više mjesta je nikla.Male grančice ali valjda ojačaju do jeseni da bar jednu prebacim u saksiju!Baš se radujem,a išla sam u rasadnik po novu pasifloru i nije ih bilo,a obično ih ima uvijek.Tamo mi rekli da navratim za par dana i nisam stigla.Kao da me nešto sprječilo da odem po novu!
Sad imam više komada!Slikala sam ih pa ću da se hvalim!

Bakić,hvala ti na posjeti!Ako želiš ono bijelo,ostavim ti sjeme,pa pokušaj!Ja nisam probala iz sjemena nikad,ali svake godine niče kao ludo..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 18:38
evo me u tvom vrtu,ocarala me afr.kraljica,stvarno je predivna
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 21:55
Hvala ti gio!!!
Vrijeme odmora je prošlo,idemo u nove radne zadatke...Moj ovogodišnji odmor,pamtit ću dugooo,dugoooo..Neke kockice su se posložile jako iznenada,i dobila sam priliku za jedno predivno druženje sa našom dragom Flaviom!!Riječima neznam opisati taj susret i zato,bolje je da ga odšutim!!!Pokazat ću vam moje nove fukse,cilindricu i plumbago!Sve to je poklon od Flavke!!Hvala ti još jednom,draga moja!!

Slika je nastala odma po povratku s mora,pa su biljke tu malo tužne i sparušene..Dug put su putovale do mene..Sad su zbrinute u nove saksije i u novom domu!
Evo par novih sličica iz moje bašte..

dalije i fukse

Moja jedina ehinaceae,ove godine jedva par cvjetića ima..Nesto je skroz kilava ove godine...Valjda zbog silnih kiša..

visoka saponaria predivno mirise..

Još jedan orijentalni ljiljan u mojoj basti..

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 22:05
Ladolezi,samnonikli,ove godine..

dalija,koju sam dobila od Semire,prije dvije godine..

blue moon,predivno mirise!

a i lijepo napreduje..

ahilea,crvena lijepo napreduje kod mene.To je poklon od Josipe..

I gladiole prve u mojoj bašti.

šarenoslisni abitulon

Pasiflora c. oporavila se i krenula iz korijena!Bromi,hvala na savjetu!

moja magnolia,opet počela da cvjeta.Dva pupa ima..

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 22:10
Ovu biljčicu kupila sam na pijaci u proljeće.Ima sitne bijele cvjetiće i šarene listove.Ime joj ne znam,rekli su mi samo da je jednogodišnja!

Moj limun,napokon ,zadržao plodove n sebi!Jupiiiii..

hortenzija u punom sjaju!

gajlardija i cereopsis u zagralju..

dragoljub i dalije..

Ovo je nekada bio veliki fikus benjamin.Imajo je 2 m visine i jako bujnu krošnju.Moja tetka ga je lijepo ošišala,da bi meni mogao stati u auto :(
Ali, oporavlja se!

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 22:21
Ovaj orijentalac precjetao je prije mog odlaska na odmor..

suzana

ovaj delfic se malo posušio kako me nije bilo,nadam se da ce se oporaviti!

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 22:45
smile227kako ti je dobar stolisnik, bolji  je nego moj.
.Super si kombinaciju napravila sa gajlardijom i koreopsisom.Ali za ljiljane si maher. Hadžibeg i suzana Thumbs%20Up.Ma sve ti je super ,samo jedino ne valja što tako malo  biljaka iz moje bašte imaš a samo nas par ulica dijeli.Sleepy
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 23:00
Prekrasni primjerci, ruže su mi posebno lijepesmile64
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 08:22
Alisa tvoj vrt je kao zemlja čudesa!Big%20smile Baš me tvoj nick inspirirao!
Ali doista imaš strašno puno različitog i prelijepog cvijeća.
Jedino sam se nasmijala "kišna godina", bome je nama bila "sušna" do pred nekoliko dana!
U svakom slučaju na tvojim se biljkama ne vidi ni malo prirodna nepogoda.Prelijepe su!
A susret s Flaviom... mogu zamisliti!Clap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 09:11
Susret sa Flaviom
Cvijece je
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 23:47
Jos,draga moja tvoje pohvale znače puno!Kod mene nema niupola lijepog cvijeća kao kod tebe!
I ne reci dvaput da nemam puno biljaka iz tvoje bašte!Znaš da imam..Imat cu jos,kad jednom dodjem iznenada,sa vrecom za pelcere!!
Smrčkić,sve ove ruže podnose oštre minuse,pa ako ti se sviđa neka,moja ponuda i dalje važi!!Bit će reznica koliko god želiš!

Baka,vaši komentari me uvijek raduju!!!Kod mene kišna godina,kod vas sušna,ne zna se koje stanje je gore za naše biljke...
Gio,volim te vidjeti u mom vrtu!!
Da cure,susret sa Flavkom,  bio je nezaboravan!! Pusa svima,odoh sad da uživam u vašim vrtovima..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 00:20
Sve je lijepo ali crvena  ruža ima posebnu čarHeart

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 11:12
Draga Alisa, krasne su ti biljkice! I ove nove darovane i one koje su te veselo dočekale u vrtu! Da znaš da ti malkice zavidim što si našu dragu Flaviu upoznala!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.