Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš i ti ovaj cvijet,znam!Još samo ime mu treba!!Samo ti meni čuvaj rudbeckiju,od viška glava ne boli!Hahahahaha.Ove sam kupila sasvim slučajno ..
Imam i ja za tebe neke sjemnečice,pa kako smo puno daleko,valjda ti stignu do jeseni! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala ti na posjeti!!I ja volim ljiljane.Miriše samo trubasti i orijentalci,ali oni tek počinju sa cvatnjom! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
slikice prelijepog cvijeća se nižu...... |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve mi se sviđa ali moram izdvojiti kalu sa šarenim listom....preljepa je
|
|
![]() |
|
Antonija,hvala ti na posjeti i lijepim riječima!!
bromelija i tebi hvala!Ona kala je kod mene par godina i tek ove je dala cvijet..I moram da ti se hvalim,,ponovo mi nikla pasiflora!!!! Kada si rekla da tvoja nikne iz korijena,išla sam provjeriti ali ništa bilo nije.Danas gledam i vidim nikla jeee.Jupiii.. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super da ti je nikla baš mi je drago tooooooo........ nikne na više mjesta nadam se da će i tvoja
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da,daaa na više mjesta je nikla.Male grančice ali valjda ojačaju do jeseni da bar jednu prebacim u saksiju!Baš se radujem,a išla sam u rasadnik po novu pasifloru i nije ih bilo,a obično ih ima uvijek.Tamo mi rekli da navratim za par dana i nisam stigla.Kao da me nešto sprječilo da odem po novu! Sad imam više komada!Slikala sam ih pa ću da se hvalim! Bakić,hvala ti na posjeti!Ako želiš ono bijelo,ostavim ti sjeme,pa pokušaj!Ja nisam probala iz sjemena nikad,ali svake godine niče kao ludo.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me u tvom vrtu,ocarala me afr.kraljica,stvarno je predivna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti gio!!!
Vrijeme odmora je prošlo,idemo u nove radne zadatke...Moj ovogodišnji odmor,pamtit ću dugooo,dugoooo..Neke kockice su se posložile jako iznenada,i dobila sam priliku za jedno predivno druženje sa našom dragom Flaviom!!Riječima neznam opisati taj susret i zato,bolje je da ga odšutim!!!Pokazat ću vam moje nove fukse,cilindricu i plumbago!Sve to je poklon od Flavke!!Hvala ti još jednom,draga moja!! ![]() Slika je nastala odma po povratku s mora,pa su biljke tu malo tužne i sparušene..Dug put su putovale do mene..Sad su zbrinute u nove saksije i u novom domu! Evo par novih sličica iz moje bašte.. ![]() dalije i fukse ![]() Moja jedina ehinaceae,ove godine jedva par cvjetića ima..Nesto je skroz kilava ove godine...Valjda zbog silnih kiša.. ![]() visoka saponaria predivno mirise.. ![]() Još jedan orijentalni ljiljan u mojoj basti.. ![]() |
|
![]() |
|
Ladolezi,samnonikli,ove godine..
![]() dalija,koju sam dobila od Semire,prije dvije godine.. ![]() blue moon,predivno mirise! ![]() a i lijepo napreduje.. ![]() ahilea,crvena lijepo napreduje kod mene.To je poklon od Josipe.. ![]() I gladiole prve u mojoj bašti. ![]() šarenoslisni abitulon ![]() Pasiflora c. oporavila se i krenula iz korijena!Bromi,hvala na savjetu! ![]() moja magnolia,opet počela da cvjeta.Dva pupa ima.. ![]() |
|
![]() |
|
Ovu biljčicu kupila sam na pijaci u proljeće.Ima sitne bijele cvjetiće i šarene listove.Ime joj ne znam,rekli su mi samo da je jednogodišnja!
![]() Moj limun,napokon ,zadržao plodove n sebi!Jupiiiii.. ![]() ![]() hortenzija u punom sjaju! ![]() gajlardija i cereopsis u zagralju.. ![]() dragoljub i dalije.. ![]() Ovo je nekada bio veliki fikus benjamin.Imajo je 2 m visine i jako bujnu krošnju.Moja tetka ga je lijepo ošišala,da bi meni mogao stati u auto :( Ali, oporavlja se! ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj orijentalac precjetao je prije mog odlaska na odmor..
![]() ![]() ![]() suzana ![]() ovaj delfic se malo posušio kako me nije bilo,nadam se da ce se oporaviti! ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() .Super si kombinaciju napravila sa gajlardijom i koreopsisom.Ali za ljiljane si maher. Hadžibeg i suzana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni primjerci, ruže su mi posebno lijepe
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Alisa tvoj vrt je kao zemlja čudesa!
![]() Ali doista imaš strašno puno različitog i prelijepog cvijeća.
Jedino sam se nasmijala "kišna godina", bome je nama bila "sušna" do pred nekoliko dana!
U svakom slučaju na tvojim se biljkama ne vidi ni malo prirodna nepogoda.Prelijepe su!
A susret s Flaviom... mogu zamisliti!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Susret sa Flaviom
![]() ![]() Cvijece je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jos,draga moja tvoje pohvale znače puno!Kod mene nema niupola lijepog cvijeća kao kod tebe!
I ne reci dvaput da nemam puno biljaka iz tvoje bašte!Znaš da imam..Imat cu jos,kad jednom dodjem iznenada,sa vrecom za pelcere!! Smrčkić,sve ove ruže podnose oštre minuse,pa ako ti se sviđa neka,moja ponuda i dalje važi!!Bit će reznica koliko god želiš! Baka,vaši komentari me uvijek raduju!!!Kod mene kišna godina,kod vas sušna,ne zna se koje stanje je gore za naše biljke... Gio,volim te vidjeti u mom vrtu!! Da cure,susret sa Flavkom, bio je nezaboravan!! Pusa svima,odoh sad da uživam u vašim vrtovima.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sve je lijepo ali crvena ruža ima posebnu čar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Alisa, krasne su ti biljkice! I ove nove darovane i one koje su te veselo dočekale u vrtu! Da znaš da ti malkice zavidim što si našu dragu Flaviu upoznala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |