Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Postale ste sebične, ne otvarate nam vrata raja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A mi vas jako, jako željno očekujemo! Slikajte nam, stavite slikice i uživajte u moru, ljepoti i miru!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nihi je dano nešto što bi mnogi od nas rado.... vidjeti uživo tvoj prekrasni vrt.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
uživajte!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nisam stigla do tebe da vidim to sve na licu mjesta,
ma kako uspijevaš održavati po toj vrućini, ipak bi trebalo upitati svjedoke o tome, tko zna gdje si to slikala, skoknula malo na Hawaje.. pozdrav nihi i čestitke tebi da je tako podnosiš ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ove slike zovu da se ide na more!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uz jutarnju kavicu svratih do tebe i nihe, tako mi se čini da smo zajedno
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo ljepotice naše!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mogu si samo mislit koji tempo nameće Niho hehehe! Samo tako naprijed i primite puno pozdrava od medveda
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
DRAGA LANTANA,
ZBOG SLIKA VAŠEG PREDIVNOG DVORIŠTA JA SAM ČITAV DAN ZALIJEPLJENA ZA RAČUNALO!!!!
HVALA ŠTO TE LJEPOTE NESEBIČNO DIJELITE! VESELIM SE NOVIM SUSRETIMA! POZDRAV IZ HERCEGOVINE!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ooooo vidi moju ljepoticu
![]() ![]() ![]() Jedva čekam da vidim više slika gdje ste svi zajedno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lantana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma vidi ti morske sirene.
I molim jednu sliku Nihe i cikasice, da bar ima sliku kad je njena cikasica požutila ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Uživajte drage naše i za sve nas u zajedničkom druženju
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo da vas pozdravimo. Niho je zaboravila password pa ja moram pisati. Cijeli dan se kupa i slika, ima jedno 100 slika, ali od svih slika odobrala je samo ovu je tu je najljepša
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuća se malo iskrivila, to joj je sunce udarilo u glavu ![]() Ostale slike na temu Okupljanje forumaša. Tempo je lud, evo sad smo tek sjeli na miru, puno vas svih pozdravljamo ja i Niho ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuu...jeste da sam tek dosla s mora ali nisam uzivala u tako predivnom vrtu,zato niho uzivaj,tebi i Lantani
![]() |
|
![]() |
|
Niho i Lantana - uživajte, ljepotice naše!! A ova slika mi je prekrasna pa ću je ponoviti da ju opet gledam. I opet, i opet...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |