moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 38> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Hamara naka si se ti nama vrtila, kuća puna cvijeća, a gdje je cvijeće tu je i sreća. Mjesta ima za sve i svašta, predivno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jest da si zatrpala kuću, ali ipak imaš još mjesta za život vas ostalih!
![]() ![]() Vjerujem da neke od tih zelenih možeš malo i ošišati. Ja moje syndapsise redovito šišam inači bih bih mogla omotati cijeli db.
A korisne su ti i ove prozorske klupčice bez radijatora ispod.
Sve u svemu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
E pa sada češ najviše uživati u cviću u toplini svog doma
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hamara evo i mene malo kod tebe! Imaš ti pravu malu đunglicu, u pozitivnom smislu. Dobrodošla među nas i dugo se s nama družila. Pusa Geu! Koliko volim cvijeće toliko i životinje!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hej Hami kako se uspijete kretati ti i tvoji ljubimci
![]() Biljčice lijepe, zdrave ![]() ![]() Onaj mali mi se čini jako poznat ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() moja miljenica (da me drugi ne čuju)
![]() bugica u zagrljaju fikića
![]() benjamin
![]() palma i svašta iza/oko nje - i druga azaleja
![]() monster-fikus i Geo
![]() Hoyina hoya
![]() još jedan benjamin
![]() a ovo je cijela - ali obzirom da je još beba... čekajte iduće ljeto!
eto... to je dobar dio. ima još... i 99% sam vukla, gurala, kotrljala sama... ostalo slijedi, sad je kasno
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
¸evo malog prikaza kako mi izgleda kuća - osim cikasice koju sam zaboravila
![]() ![]() pa redom
![]() zamic u biblioteci
![]() sukulentici na prozoru u hodniku
![]() diplademija preko puta sukulentica
![]() begonije na svom kuhinjskom prozoru
![]() polica koja se vše i vidi...
![]() hibić još u cvatu
![]() neke "sitnice"
![]() jedna od 2 azaleje-obje u cvatu
![]() Lora, poznaš ga?
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga hamara dugo te nema, često navratim u tvoj vrt pa evo da ostavim trag da sam tu i da mi se sviđa.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hvala curke u njihovo ime - rekle su da nemaju vremena pisati - moraju cvjetati
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Azaleja, gardenija, gloksinija, begonija... Sve redom lijepe cure!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Gloksinija je predivna,takvu sam imala prosle godine.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepe su ti cvječke Hamara..Gloksinija je super, preljepa boja. Kod tebe cvjetanje ciklame i azaleje u vrijeme kad to nije uobičajeno,
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
još malkic cvjetića
![]() moja desetogodišnja fuksija - mali dio
![]() Trišin lanjski kosmos se sam posijao
![]() nešto što sam proljetos dobila od Lore-roza
![]() ![]() i još nešto - roza
![]() nešto što sam zimus mislila da je umrlo, ali se opet pojavilo
![]() ![]() još malo gloxinija
![]() i azaleje svaki dan otvaraju nove cveteke
![]() gloxinije se sasvim ozbiljno bore za mjesto
![]() a pomalo i gardenije
![]() a ni proljetna ruža nije shvatila da je več ljeto
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila na šetnji ovim lijepim vrtom
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna setnja kroz tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zalijevanje će ti biti zadovoljstvo ako zamisliš da ti svaka biljka kada joj daš vode kaže: hvala ti, baš si dobra!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I gloksinija, i slatkica, i azaleja... Sve je lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipa boja gloksinije i ja imam jednu koju sam kupila gotovu,ali nisam baš zadovoljna sa njome,ona bujno cvita ali na cviću ima kao neke crne točkice i ne izgledaju mi lipo,a ne znam šta da radim,ostalo cviće je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |