Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 104> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bome si ti sve to lepo vredila! prvo se dobro nakukaš kak niš nemaš, a onda nam pokažeš slike da padnemo na rit! svaka čast Konte!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kontesa divno ti je cvijeće
![]() aechiemens i pilea me uvijek oduševe, a tek to žutilo i šarenilo u tvom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
medo jesi me nasmijao
![]() pa sa pravom kukam...jer sam imala veće planove ![]() ![]() anaida, bergi, anči ![]() Otočiću bome imaš praf...samo skićem ![]() kaktusek...za krumpirka nisam sigurna, ali za onaj solanum jasminoides piše da je osmi mjesec dobro vrijeme pa možda onda i krumpirko može tada ![]() susjedaaa možda je to susjede strah ![]() ivnaaa ma ne ljubomori ![]() ![]() lilly, saro, natalija hvalaaa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Probat ću onda,pa što bude
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
gdje si nabavila achimenes? super izgleda.da ne ureknem i lantane su ti odlične.ona koju si mi dala ostala je kod Sare u autu.
![]() pusa i vidimo se na kavici. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte, napokon je malo do tebe, krasno ti je na bregima
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaktusek javi kako je prošlo
![]() goga viš kak se brineš za svoju lantanu ![]() ![]() Lantana draga, uvijek mi je drago kada prošećeš zagorskim bregekom ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Koja raskoš na zagorskim bregima, baš je sve krasno rascvjetano. Baš su mi lijepe tvoje žute rudbekije, a na noćurke ili pupaljke sam ljubomorna
![]() ![]() ![]() Truba ti je lijepa, baš je lijepo krošnju formirala, ona je od lani, a druge dvije? Fuksije su ti lijepe, koju si ono u stablašicu formirala?
Koja kolekcija kopriva
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
brome i forzicija, hvalaaaa
![]() katek pa ova velika je skoro takva i došla od tebe, a znam da je jedna kupljena, jedna tvoja bijela je posađena u vrt i jedna mi je nepoznanica ![]() ![]() ![]() u fuksiju stablašicu pokušavam formrati onu skroz iza koja strši iznad ostalih, ali još nije procvala...čekam ju ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala sam,sve je divno rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
uuuuu al su ti se lijepo rascvale rudbekije , prelijepa slika.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Niknulo ti je toliko toga što sam i ja sijala - meni pun toga nije niknulo, a ono što sam presadila u vrt - pož pojeo.
E to je podbačaj.
Kad ti gledam cvijeće imam dojam da si svaki dan uz njega. Ili ga netko njeguje? Uglavnom: Sve u svemu - divota!
|
|
![]() |
|
curičke hvala vam
![]() hoya meni ti je isto puno toga propalo nakon sijanja...tako da te to ne treba zabrinjavati, sijat ćemo ponovo ![]() sreća da sam za vrijeme najvećih vrućina bila na go pa sam zalijevala, a uskočila je koji puta i susjeda pa slomila nogu i sad je cvijeće prepušteno samo sebi do vikenda ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nadam se da ćeš pored zaljevanja naći vremena za fotkanje da i mi možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
bromeee...sličke su spremne u fotiću samo mi je kabel od laptopa na brijegu ostao pa moram sutra po njega...ispraznila se baterija
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
na red je došao i tvoj vrt! pitam se gdje sam do sad bila! ma prelijepo,šareno, veselo,baš kako volim!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |