Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 14> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogić , stvarno sam uživala u šetnji tvojim vrtom. prvo sam htjele izdvojiti kamenjar, ali kada sam sve ponovo pregledala shvatila sam da to ne bi bilo fer prema cvjetnjaku i svemu ostalom . Zato velika pohvala za sve zajedno !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
E sad znamo zakaj ti tolko treba za stavit slike kad ideš prvo čistit prije slikanja,pa dost ti je samo prošetat po vrtu i pogledat svaku biljku i ode dan --super ti je stvarno rascvjetani raj.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Trisa,Tatjana43,Mali kaktus, hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se skoro izgubila u ovoj đungli punoj prelijepog cvijeća |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Gogić, redovno pratim tvoj vrtek i svaki put ostajem bez daha! svaka ćast!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uh jedva sam to sve pregledalai kraj svakog cvjetića stajala i stajala, divila se, jer ne znam što bi izdvojila, jednostavno sve bih , jer sve je predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
hvala Bromi na posjeti. već dugo paparazzi nisu bili kod mene,pa sam morala sama poslikati,a MM mi je stavio slike.
![]() Sara jel da na slikama izgleda ljepsi nego u zivo ![]() Ivna to je prava đungla.malo sam ju prokrčila prije nego sam slikala . ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
super fotke draga goga, upravo sam utvrdila gradivo jer imam tu čast da tvoj vrt poznajem uživo. Ovako na fotkama izgleda još dojmljivije, ako je to uopće moguće, jer tvoj je vrt zaista moćan - raskošno bujan i rascvjetan, a kolekcija pupavica je nenadmašna. Njihova ljepota svaki put me ostavi bez daha, a tvoje su upravo čarobne. Kaktuseki su baš napredovali otkako sam ih zadnji puta vidjela, a sobno cvijeće je prekrasno.
Sve u svemu, prelijepo!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Goge, uživala sam gledajući slikice
![]() Prekrasna džunglica! Ljubičasta datura je ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
ljudi upraavo sam završila sa sličicama.nadam se da ćete uzivati
![]() i |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() malo mojeg nereda. ![]() ![]() kaktusići su se poduplali.izgleda da im odgovara klima u plasteniku.
![]() ![]() moj mali hostinjak u dubokoj sjeni trešnje.
![]() novitet u vrtu su kale roze i krem boje.Kat.reina ljubičasta puzavica se navikava na hladovinu.
![]() ![]() još malo kaktusića.
![]() nadalje slijede slike mog cvijenog carstva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovdje imam raznih seduma i ericu.
![]() ![]() ![]() novi mini suhozid
![]() visoki sedum
![]() paprat ,kopriva, hoste i heuchere u hladovini ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ljubicasta datura
![]() ![]() prkosi
![]() ![]() kamenjar slikan iz drugog kuta ![]() glicinija polako prekriva balkon ![]() e tu ima zaista svacega.sedumi,iberisi.brsljan,heuchere sve nedavno zapelcano ![]() novo uredjena stazica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
danas sam poslikala cvijetnjak.valjda bum sutra stavila slike
![]() pusa svima koji zalaze u moj vrt. ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Konačno sam prošetala i tvojim vrtekom i oduševila se ! Poludim kad vidim one šarene , kovrčave hostice (obožavam ih), svi ih imate samo ih ja nemogu nabaviti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Obećala siii!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
čekam slikice )))))
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve ti je preljepo samo ako može malo novih sličica
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Došla i ja škicnuti kako vrtek izgleda nakon furiozne faze, ali nema slika
![]() ![]() Zanima šta ti je onaj veeeliki crveni grm u kamenjaru, neka puzačica?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |